.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Тае Бо

irina_shayk
    Guest

Тае Бо

Здравейте, от почти месец съм на лек хранителен режим - ограничавам се от сладките и тестените неща. Също така правя Тае Бо. За това време забелязах ефект, но поради здравословни причини за 2 седмици трябваше да спра да тренирам и имам чувството, че всичко, което съм свалила ми се е върнало. Сега отново започвам с режима и Тае Бо и този път без отказване. Въпросът ми е вие тренирали ли сте Тае Бо? Колко време? След колко време видяхте резултатите? Ако сте практикували нещо друго то какво? И ако имате някакви упражнения за стягане на тялото може да ги споделите.

Banned Фен
    Има 10 упражнения, без тежести правите ги 4 дни в седмицата за по 35-40 мин. и на 2-рата седмица сте без грам мазнина. Каквото и да ядете тези упражнения ще го изгорят + тези упражнения горят само мазнините! Не мускули, само чиста мазнина (мазнините са запаса на тялото). Аз успявам само 1/3 от тях, но ефекта си е БАСИ МАМБАТА!
    ==========
    Тае Бо в България е залъгване. Само разход на пари...

Banned Фен
    Има 10 упражнения, без тежести правите ги 4 дни в седмицата за по 35-40 мин. и на 2-рата седмица сте без грам мазнина. Каквото и да ядете тези упражнения ще го изгорят + тези упражнения горят само мазнините! Не мускули, само чиста мазнина (мазнините са запаса на тялото). Аз успявам само 1/3 от тях, но ефекта си е БАСИ МАМБАТА!
    ==========

Супер фен Аватара на j_adore2
    Аз много харесвам упражненията на Cindy Crawford - http://www.zamunda.net/details.php?id=143105&hit=1
    Това са 2 видеа, има и още едно качено в Замунда. Харесай си видео и го пробвай, с постоянство определено има ефект. Упражненията за корем са доста добри.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от SoMuchWin Виж мнението
    ==========
    Е, сподели кои са де
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Banned Фен
    Ако щете вярвайте, ето го клипа аз вече 2-ра седмица правя 1/3 от това 3 пъти на ден (4 ми идва много, сега съм зает, но лятото ще ги правя 3/3 4 пъти в седмицата):

http://www.youtube.com/watch?v=kxEEQBGZCvU (Euro Training)

Шегувам се - ето го:

http://www.youtube.com/watch?v=rsFQk...mGivKQ&index=5

хахахах за секунда наистина си помислих че правиш първото видео и просто седях и гледах и се чудех "това момче сериозно ли прави тия неща"
    иначе мисля да пробвам ИСТИНСКИТЕ упражнения, които си предложил, въпреки че съм момиче и най-вероятно ще умра от болки :д дано имат резултат :3

Аз съм момиче и ходя на тае бо от миналия февруари, но прекъснах за няколко месеца и сега пак започнах. Много съм доволна, супер стягане..3 пъти в съдмицата по 1 час. Не знам за какво залъгване става на въпрос по-горе и какво се има в предвип под "истински упражнения" всякакъв вид тренировки се отразяват добре на тялото :P
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от SoMuchWin Виж мнението
    Споко.

Цитирай Първоначално написано от Vikencheto Виж мнението
    Аз съм момиче и ходя на тае бо от миналия февруари, но прекъснах за няколко месеца и сега пак започнах. Много съм доволна, супер стягане..3 пъти в съдмицата по 1 час. Не знам за какво залъгване става на въпрос по-горе и какво се има в предвип под "истински упражнения" всякакъв вид тренировки се отразяват добре на тялото :P
    под "истински" упражнения имах в предвид упражненията, които той наистина прави (демек втория линк) защото за момент наистина си помислих,че прави упраженията от клипа Euro Training : D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си