- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос, моля за бърз отговор!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Въпрос, моля за бърз отговор!
 Въпрос, моля за бърз отговор!
				Здравейте!
С приятелката ми правихме секс, но тя беше в овулация. По принцип не е много сигурна заради нередовния си цикъл, но казва че е. Правихме го без предпазни средства и не съм свършвал в нея, за това съм сигурен. Въпроса е да пие ли хапче защото няма много време? Оплаква се от болки в корема и отпадналост. Личната и лекарка отказва да даде направление за гинеколог в момента, можела чак след месец.
Те тия презервативи ги правят децата да може да си играят на балончета с тях.Тест направете,макар че едва ли ще има нужда.Квот е станало е станало.Но не мисля,че има нужда от хапче
Това е от неделя вечер, все още има време за хапче .. рано е за тест
Нали не си пуснал малките разбойници в нея,вероятност има..но чак за хапче,не мисляи другия път ползвай капут,ако не можеш да поемеш отговорността от действията си

Не съм ги пуснал, но вероятността голяма ли е? Наистина тва хапче не е хубаво особено изпито напразно, затова е важно да знаем.
Е обяснете ми аджеба, след като знае че е в овулация, защо правите без и после ревете по форуми ??? Не мога да го разбера, честно ви казвам.
Тя е с нередовен цикъл първо каза,че не е сигурна след акта каза, че е в овулация. Както и да е не ми трябват обвинения, а мнения какво да прави защото няма много време.
Правите глупости без да мислите, после искате съвети. Трябва грам сексуална култура да няма човек, и хич за нищо да не му пука, та да тръгне да прави секс без каквито и да било предпазни средства, когато и двамата знаете, че тя е в овулация.
Ние можем само да гадаем, бременна ли е или не. Ама другия месец (ако не е бременна сега де), като е в овулация, пак я направете тази глупост!
Ама ти с точност ли очакваш да ти кажем дали е забременяла?Щом си толкова загрижен,да си беше сложил един презерватив-отнема по-малко време.
И моите родители така са си мислели,но ето ме мен.
Не взимайте хапче,то трябва да се купи почти веднага след акта,за да има действие.
Според мен не е бременна,но не правете повече глупости,защото и само един гаф е достатъчен.
а освен безплодие след време какви са рисковете от напразно приет ескапел?
п.п тя е много настоятелна да го пие, но щом казвате че няма смисъл
Абе както не стават така и стават. Друг път без такива глупости въпроса е сега какво да се прави че е много уплашена.
Бий два шамара,1 чаша студена вода и й предай много поздрави от форума.
Нямах предвид празнене по време на овулация, не ми изкривявай думите! Но дори и да свършиш в нея при овулация, няма 100% гаранция, че ще забременее. Особено ако си се празнил скоро - ще рече същия или някой от предните дни. Естествено, при овулация шансът за бременност е максимален, това го знае всяко хлапе, но сама по себе си овулацията не е достатъчно условие.
Има шанс да е забременяла от предеякулационната, но не е особенно голям. Аз лично не бих пила ескапел, но вие си решавате.
На 17 е и не е готова за такова нещо. А ако екапелът е изпит напразно какви са рисковете?
ето, прочети това
http://apteka.framar.bg/30003049/%D0...%D0%BC%D0%B3-1
Ясно.
http://www.teenproblem.net/forum/sho...86%D0%B8%D1%8F
А в тази тема казвате други неща. Какво да правим последно?