- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 17 и само с четирима??
Айде модераторите като си извадят ръцете от гащите, да вземат да заключат тази тема.
Много е грозно това тук.
И спря да се върти за миг земята..
поне с 30 трябва бива ли да си толкова зле само с 4 момчета
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Я вземи се гръмни,моме!Кво ще правиш един ден ...картофи ли ще продаваш?Бахти безсмисленият живот...
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Е аз казах 4 за да не ме помислите за курва, истината е,че са 12. Надявам се да не си помислите нещо лошо за мендоста хора ми писаха и с някои даже се уговорихме, но ако иска още някой да пише задна обечам най-много :*
и да я заключат, и да не я, малките курветини винаги ще ги има. деТствените моралистки - също.
тва трябва да е трол
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ахаха не е истина как най-малоуминя трол ви разпали всички...![]()
Сигурно е баси забавното да правиш фалшив акаунт и да ръсиш измислените си простотии...
Successful troll is successful и все пак кое е момичето?![]()
Забавно е как един трол си намира компания и подкрепа от другите тролчета
Мафия от тролове без животама като им се връзвате да ви тролят
^ мхм.... още повече,че тия точно курвите ( смисъл цялото понятие курва,не само -спала съм с 10) първо не си ги броят ( камо ли разделно) второ това ще им е най малкия проблем и трето няма да тръгнат да питат ''това курва ли ме прави'' щото за тях '' те не са курви''
Дрийм съгласна съм с тебе . Имам познати ,които пушат трева, но това не ги прави по лоши или пропаднали хора . Но иди го обясни това на ограничените хорица според к,оито човек трябва да е без никакви кусури . Винаги е било така момчетата се мислят за герои ако са минали 10 мацки, и се тупат в гърдите .Но ако момиче има повече от 2 автоматично й се лепва етикета курва . И това винаги ми е било интересно нима момчета дето спят с 10, не са курвари еми да такива са обаче, защото са момчета всичко им е позволено, и се мислят за велики . Еми ,не може ли и ние момичетата да се имаме за велики според бройката ни е не можем, защото сме курви след 2-рия .
Аз също съм спала с повече от 1 ,но това не ме прави автоматично курва или пък в очите на някои от вас ме прави ,но честно въобще не ми пука .
За мен курвата е това което е трола ,не е въпроса с колко е спала а това , че заедно с това лапа на още 6 и търси още 20 .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 02-27-2013 на 08:41
^ хубаво отг. по темата ама тоя правопис ми бърка да не ти казвам къде![]()
На мен пък не ми е ясно за чий е необходимо човек да си излага бройките като обществено достъпна информация. Дали са 2 или 12 не си ли е работа на който е бил с тях в леглото? Като искаш, имай си бройките и седи и си трай, не да ходиш да се хвалиш наляво надясно с тва.
Нямам предвид авторката/ът на темата в частност, щото е ясно, че е тъп трол.
^Както се пееше в една вървежна песен "мъж на свалка се не радва, ако после не разкаже". За много от жените важи същото (което показва, че е до човека/характера, не до пола).
Иначе не знам що се връзвате на разни глупаци и тролове, че чак и приемате лично нападките им. Нелепо е.
Welcome to the Jungle...
Да ви имам споровете.
Някой няма ли да я локне темата?
maDamn
Защо? Нека си избият комплексите още малко,току виж се кротнали малко![]()
Моля те, сподели ми точно какви комплекси избивамЧудиш се какво да кажеш.
Не аз започнах да обиждам,нали? Това е достатъчен признак за избиване на комплексите и чувство за малоценност.МОЕ МНЕНИЕ.