.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Exclamation Харесва ли ви тази рокля?

http://prikachi.com/images/947/5923947g.jpg Една от моите приятелки иска да си поръча тази рокля какво мислите за нея, а и откъде мога да я посъветвам да си я закупи или поръча?

На мен не ми харесва. Иначе изглежда като тези от ebay, продавалник и други онлайн китайски магазини.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Изключително много НЕ.
    maDamn

На мен лично не ми харесва .. някак твърде разголена .. но всеки си има вкус де

Красива е, но зависи за какъв повод.

Ами тя иска за едно пролетно тържество на класа
    Последно редактирано от ivonkaaaa : 02-26-2013 на 16:53

А иначе от ибей за колко време биха дошли поръчките?

За пролетно тържество не мисля, че е подходяща. За ибей доставката е доста скъпичка...

Град
    Beyond reality
    Не мисля ,че е подходяща за каквото и да било.
    Изглежда ми зле ...доста. То нагоре все едно си по бельо. Не знам кой се решава да носи подобни неща, има далеч по приятни и хубави ,които не са от китайски сайтчета.
    maDamn

По-скоро прилича на дантелена нощница.

Супер фен Аватара на girl91
    Не ми харесва и определено мисля, че не е подходяща за пролетно събиране с класа.
    Поръчките от Ebay идват за различно време. Има много неща с безплатна доставка или не толкова скъпа такава.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    К'ви ли не смешки чета - че ибей бил китайски сайт, че доставката е скъпа и още к'во ли не.
    Първо в ибей всеки може да публикува обяви, независимо от коя страна е. Второ доставката си зависи от самият продавач - може да е много висока, много ниска или безплатна.
    Трето - роклята изглежда "евтина" и не в смисъла за пари, а за лека жена. Още по-малко пък да става за момиче в гимназията. Да си избере нещо друго, което да заляга на повода, времето и годините и'.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...72524190_n.jpg ето го малко по-хубав вариант

Категорично не. За мен това е "рокля" за леки момичета без стил.

Мега фен Аватара на teenems
    Не.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Beyond reality
    малко по-хубав. Двете рокли са тотално различни. Втората поне е малко по-прилична.
    maDamn

Супер фен Аватара на girl91
    Има толкова хубави роклички с дантела по магазините, които изглеждат много стилни. По-добре твоята приятелка да разгледа. Поне в магазините може да пробва и да види как й стоят.
    И аз смятам като mimsssssss - че роклите не са подходящи за момиче в гимназията и изглеждат "евтини" (тази втората даже прозира в долната си част...)
    Последно редактирано от girl91 : 02-26-2013 на 17:39

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    К'ви ли не смешки чета - че ибей бил китайски сайт, че доставката е скъпа и още к'во ли не.
    Първо в ибей всеки може да публикува обяви, независимо от коя страна е. Второ доставката си зависи от самият продавач - може да е много висока, много ниска или безплатна.
    Трето - роклята изглежда "евтина" и не в смисъла за пари, а за лека жена. Още по-малко пък да става за момиче в гимназията. Да си избере нещо друго, което да заляга на повода, времето и годините и'.
    Не съм казала, че ebay e китайски сайт, а че е онлайн като други китайски сайтове

Добре така ще я посъветвам пък тя да си решава

Много ви благодаря за помощта!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не ми харесва нито една от двете. Особено първата.И то за събиране с класа?В кой клас сте?Ама то в който и да сте тя е неподходяща.

Ами 11 клас сме.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Изглежда като за лека жена роклята.
    Не ми харесва.
    Нито пък втората.

Мега фен Аватара на Infinity
    Ужасна е.
    И едната, и другата.
    To infinity and beyond.

Голям фен
    Дай номера на приятелката ти, бързо ще и намеря клиенти, ама после да ми благодари... финансово

Сериозно: Не е подходяща рокля за някакво пубертетче. Има къде по-младежки рокли и разбира се по-прилично изглеждащи. Вълната на фолка отмина. Дайте по-модерно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си