.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Unhappy Ами сега,какво?

Здравейте,имам един голям (кратък) проблем. Значи преди няколко дни с приятелката ми останахме насаме-и сещате се..
    Проблема е там че,вместо да бъде приятно и хубаво..то стана така че веднага щом проникнах в нея стигнах до еякулация. Е,не очаквах много за 1-ви път беше...ама все пак не мислите ли че е прекалено кратно?
    Какво да правя,когато пак се стигне до там? Честно казано ме е страх да не стане пак така. някакви идеи? Какво да направя че да не свърша за секунди? Имали въобще начин? Защото тя каза ,,Няма проблем'' Обаче, за мен има. Не ме беше срам, обаче и преди това не можех да задържа ерекцията,постоянно ми ,,падаше самолета'' Ще съм благодарен на всеки който ми даде какъвто и да е полезен съвет. Обаче мисля че съм млад (18г.) да стигам до медикаменти. ПОМАГАЙТЕ! МН Е НЕПРИЯТНО И КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ,НАПРАВО МЕ Е СТРАХ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА НЕ СТАНЕ ТАКА..

Повече от фен
    Притеснен си, тряя се отпуснеш

Аз ти предлагам следващия път да направиш тези за някои лесни, за някои не чак толкова стъпки 1. Надъхай се, бъди уверен в себе си и това ще ти помогне. 2. Тази мисля, че е по важна, а тя е следната: ако знаеш, че примерно утре ще ходиш у тях в 16:30 и ще го правите, ако тръгваш от вас в 16:00 пробвай да си удариш 1 - 2 бавни и спокойни ч*кии 10 - 20 минути преди да тръгнеш. Колкото по - бавно го правиш, следващия път толкова по - бавно ще свършиш... Ако успееш преди акта да го направиш 2 пъти на ръчна... бъди сигурен, че приятелката ти ще остане много доволна...

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    Притеснен си, тряя се отпуснеш
    Да

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Поне половин-1 час преди да правиш секс с приятелката си, си удари 1 рЪчна. Преди това, имам предвид поне предишния ден, яж малко повечко сладко
    След чекията се изпикай, ползвайте презерватив и всичко е наред!

Е, какъв е проблемът да повториш.

Проблема е там,че не искам да свърша за секунди(буквално). И това направо ме сасипва много е неприятно,и ме гони едно чувство за вина.... Е,знам че това са неща които не можеш да контролираш,обаче мисля че който и да на мое място би се почувствал по същия начин

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Поне половин-1 час преди да правиш секс с приятелката си, си удари 1 рЪчна. Преди това, имам предвид поне предишния ден, яж малко повечко сладко
    След чекията се изпикай, ползвайте презерватив и всичко е наред!
    Добре де ма т'ва с ,,ръчната'' няма ли да попречи на ерекцията после? Защото и последния път малкия ми приятел нещо не ме слушаше. В петък май ще се виждаме и...незнам ама ще пробвам пък каквото стане-стане

Голям фен Аватара на chushkopek
    Пичага, панираш ли се шанса да го вдигнеш И да не свършиш за 10 секунди е точно 0. Отпусни се, не мисли за това какво е станало и не се безпокой.

Повече от фен
    Пийни 1-2 водки преди тва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си