.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    аз приключих с 10-тия ден от 1 ниво.. Обаче не забелязвам никаква разлика (което леко ме отчайва)..Знам,че за 10 дена не може да се промени толкоз ,но.. Мерих се и разлика в килограмите няма ( .. Ще продължавам с другите нива пък дано тогава да има ефект
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9 Виж мнението
    аз приключих с 10-тия ден от 1 ниво.. Обаче не забелязвам никаква разлика (което леко ме отчайва)..Знам,че за 10 дена не може да се промени толкоз ,но.. Мерих се и разлика в килограмите няма ( .. Ще продължавам с другите нива пък дано тогава да има ефект
    Само килограмите ли мериш? Самата ти не чувстваш ли разлика в тялото си? Според мен е по- добре да си вземеш мерките със сантиметър и като завършиш следващото ниво си мисля, че ще видиш разлика

Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9 Виж мнението
    Аз съм на 8-мия и също не я виждам разликата,но ще продължавам,дано да започне нещо да се случва скоро Може би е нормално,имайки в предвид, че първо ниво не е много натоварващо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си