.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Повече от фен Аватара на TrueStory
    5ти ден завършен Все още ме е страх да видя какво е 2ро ниво....чух,че било най-гадно.
    @.Wonder успех с третото ниво...как ти се стори второ обаче много ме вълнува

Голям фен Аватара на .Wonder
    Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    @.Wonder успех с третото ниво...как ти се стори второ обаче много ме вълнува
    Първите два дни ми се стори ужасно трудно и изморително, но другите дни, особено последните, ми се стори не чак толкова зле. А и преди тренировката тичам около 20 мин и все още имам сила за нея :3

Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    Първите два дни ми се стори ужасно трудно и изморително, но другите дни, особено последните, ми се стори не чак толкова зле. А и преди тренировката тичам около 20 мин и все още имам сила за нея :3
    забелязваш ли някаква разлика от както ги започна ?

Голям фен Аватара на .Wonder
    Цитирай Първоначално написано от PepSsS Виж мнението
    забелязваш ли някаква разлика от както ги започна ?
    Самият факт, че си повиших издръжливостта в пъти е показател. Преди, когато започнех да тичам, изпитвах трудности на първата минута и съответно се задъхвах и продължавах в ходене, докато сега издържам по много повече време, не мога да кажа с точност колко. Бедрата ми са осезаемо по-здрави и стегнати, коремът- също.
    А и вече два пъти ме попитаха дали съм отслабнала, хаха Моята цел далеч не е отслабване, всъщност, искам здраво стягане, ако отслабна съвсем ще стана на клечка. Искам да се виждам като стегнатото момиче, не като слабото.

За момичетата с разни-разнообразни извинения, ще кажа, че вчера тичах с ранено коляно, запушен нос, на 9 градуса, под дъжда, с леки болки в дясната страна на кръста, които продължават и днес
    Последно редактирано от .Wonder : 03-20-2013 на 16:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си