.
Отговор в тема
Страница 8 от 68 ПървиПърви ... 4567891011121858 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Здравейте, днес и аз се реших да започна Всъщност след цялата тренировка се чувствам различно и се надявам да има ефект. Споделете вие как се чувствате и дали има ефект

Супер фен Аватара на sladkalady
    4-ти ден (sun).Упражненията ми изглеждат все по -елементарни-докато се усетя и оп,30-те минути са минали.
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Голям фен Аватара на .Wonder
    Сега проверих в YouTube за level 2 и клипчето го няма, изтрито е заради авторско право

Някой да има линк към цялото lvl 2?

pp оп, намерих си го
    Последно редактирано от .Wonder : 03-10-2013 на 10:00

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Само да попитам - които са към 8 ден, уморявате ли се?
    Аз съм скапана. Първите дни имах мускулна треска, но тя премина. Сега не мога да разбера защо се уморявам толкова. После се чувствам като парцал и в училище съм ужасно расеяна.
    Нещо не се храниш с каквото трябва.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз сега си го изтеглих това и смятам да го почна,макар че не знам къде ще намеря място... след 30 дена ще видя дали има резултат,път и съм на диета.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Аз днес ще карам 2ри ден)

Нямам проблем с пристрастяването към определен тип храна (вече!:Д),но ми е много трудно да реша какво трябва и какво е добре да ям.
    Моля,някой да ми помогне с изготвянето на някакъв хранителен режим. Погледнах този на Памаа, първо ми допадна,но след това загрях,че всъщност ненавиждам всякакви овесени ядки, трици и т.н.
    Ще бъда много ,много щастлива, ако някой се отзове
    Последно редактирано от POLLINA : 03-10-2013 на 10:44

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

^ И аз. Имам малко мускулна треска от вчера.

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Аз днес ще карам 2ри ден)

Нямам проблем с пристрастяването към определен тип храна (вече!:Д),но ми е много трудно да реша какво трябва и какво е добре да ям.
    Моля,някой да ми помогне с изготвянето на някакъв хранителен режим. Погледнах този на Памаа, първо ми допадна,но след това загрях,че всъщност ненавиждам всякакви овесени ядки, трици и т.н.
    Ще бъда много ,много щастлива, ако някой се отзове
    Какви храни обичаш да ядеш? :3

Да, кажи от всички видове храни, какво горе-долу предпочиташ. Сега какво ядеш основно? Да се направят промени, ако трябва

Град
    Manhattan *
    Амии обичам млечни продукти<3 много, хапвам месо,но не съм голям фен.
    Обожавам картофи,но знам,че ще трябва да се разделя с тях.
    Плодове,зеленчуци,абе горе-долу всичко без тези,които изброих по-горе:Д

Записвам се да прочета всичко из основи довечера.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аз също обичам картофи и хапвам понякога, все пак храната е и за да и се наслаждаваме, а не да се лишаваме от това, което обичаме, напълно.

Ето какви неща бих ти препоръчала аз. Бих включила и мляко с овесени ядки/ трици, но щом не обичаш, няма. Може и извара да включиш, ако искаш, но аз не обичам особено. Посочила съм и ориентировъчни часове на храненията.

ЗАКУСКА (07:00-09:00)
    За човек като мен, който има точно десетина минути сутрин да закусва нещо, което е добре да го засити поне до 10:30-11:00 ч, хапвам 2 плода + 40-50 гр сурови ядки (кашу, бадеми, лешници). Добра идея са и 2 филийки - препечени или не (за предпочитане не бял хляб, може да е пълнозърнест или ръжен, например), намазани с масло и мед/ фъстъчено масло или нещо друго, което обичаш. Друг вариант за закуска са яйцата- сварени, на очи, бъркани. Може да пиеш мляко с какао (за предпочитане натурално), кафе и др. Можеш да хапнеш и кисело мляко.

МЕЖДИННО ХРАНЕНЕ ПРЕДИ ОБЯД (10:00-11:00)
    Както вече казах, предпочитам обилното закусване, за да мога в училище, където се продават всевъзможни неща, които не бих искала да ям, да си купя плод. По-често си нося от вкъщи плодове- банан, портокал, ябълка, мандарина + 50 гр ядки (бадеми, кашу, лешници). Понякога си купувам и Corny, въпреки че не вярвам особено в здравословните му ползи, на фона на други снаксове и подобни, Corny или многозърнест Bake Rolls звучат добре.

ОБЯД (12:00-13:30)
    Тук имаш богат избор от продукти. Картофи (задушени, сварени, но не пържени), яйца, салата + ядки + плод, месо, кисело мляко с плодове, 2 филии хляб (не бял, по-добре ръжен/ пълнозърнест), риба.

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА 1 (по желание, ако огладнееш около 14:00)
    Плод + ядки; фреш.

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА 2 -желателно е да присъства тази следобедна закуска (16:00)
    Може да ядеш плод; филия (не бял хляб); смути от плод по желание, фреш, но не прибягвай до бисквитки и други сладкиши.

ВЕЧЕРЯ (17:30-19:00)
    На вечеря може да ядеш бяло месо, салатка, пълнозърнеста/ ръжена филийка, кисело мляко с плодове, риба. Избягвай тежките меса вечер, както и мазната храна.

СЛЕД ВЕЧЕРЯ -(ако огладнееш около 20:00):
    Плод.

Отделно от това пий много вода. Не натъртвам на никого горепосоченият хранителен режим, това е начинът, по когото аз бих се хранила. Индивидуалните нужди на всеки човек са различни.

Град
    Manhattan *
    Благодаря ти ,страшно много ми помогна
    Винаги съм мислила,че фъстъченото масло е враг на диетите? В грешка ли съм?

Ще си позволя да цитирам информацията от друг сайт.

Като оставим настрана вкуса, фъстъченото масло има няколко чисто диетични преимущества над други продукти за мазане.
    Най-близката алтернатива в познатата ни кухня са топените сирена - те са близки по калоричност, но съдържат по-малко протеин от него, като при тях липсват фибри и въглехидрати, които пък са в изобилие при обекта на тази статия.
    Фъстъченото масло отдава своята енергия (в ккал) на тялото в отношение: 71% от мазнини, 15% от протеини и едва 14% от въглехидрати.
    Обикновено се консумира с хляб, който е беден на мазнини и така се получава по-балансиран прием на калории между мазнини и въглехидрати.
    Най-ценната съставка във фъстъченото масло е веществото ресвератрол.
    Това е естествен растителен антибиотик, произвеждан от някои растения, за да се защитят от вредни гъбички и бактерии.
    Смята се, че молекулата на това вещество носи редица здравословни ползи: против рак, против стареене, противовирусни, противовъзпалителни, защитава нервната система, забавя стареенето и др.
    Фъстъченото масло е сред храните с най-високо съдържание на ресвератрол, като първенството се държи от червеното грозде и младите червени вина.
    Смята се, че консумацията на богатото на мононенаситени мастни киселини и на ресвератрол фъстъчено масло води до снижаване на лошия и увеличаване на добрия холестерол.
    Източник: Фъстъчено масло http://www.bb-team.org/articles/2728...#ixzz2N8mg4EVR
    Follow us: @bbteam on Twitter | bbteam on Facebook

Американците що са толкова дебели тогава?
    "Диетата" ми хареса, благодаря. Ще се пробва.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Американците що са толкова дебели тогава?
    "Диетата" ми хареса, благодаря. Ще се пробва.
    Ахах, мен също ме измъчва този въпрос
    Вероятно, защото са любители на junk food-а, мазните храни и на полуфабрикатите. Заседналият начин на живот допринася за това.

Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението

СЛЕД ВЕЧЕРЯ -(ако огладнееш около 20:00):
    Плод.
    Само тук не съм съгласна. Ако целта на някой е да отслабне, по-добре е да не консумира плодове след около 16:00 часа. Бих го заменила със 100-150-200 мл прясно/ кисело мляко
    Аз се храня по подобен начин (без първата следобедна закуска ;д)
    За фъстъченото масло да кажа, че не трябва да се прекалява с него, но върши добра работа при трениращите.

Аз знам, че не е хубаво да се яде плод, когато не е на гладно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

tonssy, и аз съм чела, че на плодовете трябвало да им бъде дадено време да ферментират или нещо такова
    Но пустият ми вечерен апетит не ме оставя намира, затова го залъгвам с едно плодче

Град
    Manhattan *
    оо и аз имам този проблем понякога, единственото решение и да заспя веднага:Д

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Аз знам, че не е хубаво да се яде плод, когато не е на гладно.
    Да, 30-40 минути преди ядене е добре.
    .Wonder, от темата за менюто знам, че и ядки ядеш - по-добре така, отколкото плод вечер. Или както казах- може да пробваш с малко прясно или кисело мляко, мен лично ме засища. Добавям и канела.

Град
    Manhattan *
    какъв процент кисело мляко е най-добре да се яде? Видях в на Pamaa примерното меню,че е написала 4,5 % o.O

Аз ям от това по БДС. 3,6 % демек. Тези най-обезмаслените са си абсолютно залъгване, с нищо няма да ти помогнат. Само дето съдържат по-малко калории.

Ахах, да, ядкихолик съм, мога да си ги ям цял ден
    Ще опитам тази вечер да заменя плода с мляко или ядки, благодаря за съвета. ^^

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    По колко гр. ядки е нормално да се яде на ден ? (много обичам бадеми ;д СУРОВИ )
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си