- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
тъй като пропуснах 2 дни, днес започнах отначало.:Д
харесва ми. не съм най-спортуващият човек. предпочитам кардио в ежедневието си, та силовите ме напрягат, но се живее;
резултати има, не ги меря, 'щото не ме интересуват конкретни цифри, но разликата в размера на дрехите е показателен.
след месец ще докладвам;
До кой ден беше стигнала?
в началото на втора част;
Blab, добре дошла иии успех с програмата. :3
Днес съм на 18 ден, остават още 2 дни от 2 ниво и се започва великото мъчение на 3-то![]()
Да, виждам промяна. :3
Коремът ми се е стегнал, имам мъничко разстояние между бедрата, което отдавам повече на костната си структура, отколкото на упражненията. Задната част на бедрата ми е по-твърда, усеща се на допир.
Като цяло също се чувствам по-бодра, по -жива и енергична. Вечер заспивам по-лесно и дълбоко, предполагам, че е заради физическата активност през деня. Изобщо само хубави промени забелязвам, препоръчвам на всички, които се двоумят дали да започват- започнете, обещавам ви, че ще сте благодарни на себе си.
Не се отчайвайте, ако не виждате промяна в началото- упоритостта ви ще се отплати. :3
Все повече се доближавам до 2-ро нивоДнес завърших и 7-мия ден, и да ви се похваля- сутринта си поръчах от един сайт въже за скачане и от утре почвам. Четох, че за 1 час бягане се горят около 600 кал., а със скачане на въже само за 10 минути - 150 кал... преди тренировка по 30 мин. мисля, че ще ми се отразяват страхотно.
![]()
Днес съм на диванен режим. Мързи ме да дишам, но ще си ги направя пак...
след малко си почвам десетата тренировка аз![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз вчера започнах, днес приключих с втория ден. Може би защото тялото ми е свикнало на доста голямо физическо натоварване, не ме затрудняват упражненията. Гледах и тези от 2ро ниво, има някои по-сложни, но като цяло си зависи от физическата издръжливост.
Тази, както и всички останали тренировки без значение какви ми действат много отпускащо, като антидепресант ^^
Направих и 3ти денМисля,че ми е по-лесно вече, но пък се потя повече. Мускулната ме разбива...ходя като патица
![]()
Първи ден от 2 ниво ..Чувствам се страхотно..упражненията са натоварващи ,но се свиква..Да се похваля днес ми каза,че дупето и краката ми са станали по -стегнати...
Последно редактирано от dqvolcheto9 : 03-18-2013 на 19:27
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Момичета, във второ ниво трябва ли ми друго освен гирички и постелка?
ох днес ми беше последния ден от 1во ниво ..нямам търпение да започна 2ро . Определено забелязвам промяна в тялото си![]()
Hostis Honori Invidia
Бууу днес трети пропуснат ден,но утре задължително ще правя...
/За сметка на това една от най-яките вечери в живота ми hell yeah![]()
След първия ден усещах някакво стягане в ръцете, а след втория - някакво стягане в най-горните коремни мускули и ребрата ми се усещат повече.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Направих си гооо!Бях на ей толкова да се откажа за днес,защото едвам се събудих в 12,но все пак ги направих.
Този път с гиричките,които си взех от вкъщи,а не с бутилки вода.Направо ме уби последното упражнение за ръце и крака с тези гирички...
И аз се включвам в темата.
Днес ми е 4-ти ден. След като си направих упражненията карах велото 60 мин. и в момента имам ужасна мускулна треска, но няма да се откажа, въпреки че с лицевите опори не ми се получават нещата.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Ще свикнеш.Аз преди да почна програмата не бях тренирала от месеци и правех не повече от 1/3та от лицевите опори,които правят мацките.Сега вече издържам много повече.
аз нямам проблем с лицевите опори ,но най-много ме зори страничното клякане о.О и аз не знам как да го нарека . Не мога да си вдигам ръцете с тия гирички ;/
Hostis Honori Invidia
Аз точно за него говорехНо се мъча колкото мога,не се отказвам,въпреки че имам чувството,че ръцете ще ми се откъснат от раменете
Hey allЗа пръв път пиша тук но пък всеки ден я преглеждам тази тема :33 :Д Иначе днес ще ми е 1ви ден от 2ро ниво ии като цяло промяна в тялото ми има само на корема (стегнал се е ии има вертикална черта посредата :Д ) ии в дупето ( доста се е вдигнало нагоре.. Та искам да ви попитам възможно ли е както си карам диетата последните 10 дена ии 2 пъти съм яла сладко( в различни дни и то не много) , единия път изядох 2 вафли , а втория път-1 сладолед ии да напълнея леко (смисъл разстоянието между бедрата ми е намаляло май )? :Д Незнам въобразявам ли си или наистина е така.. направо се побърквам ..
![]()