Aww, вижте какво намерих, ако на някого му послужи, може да го принтира. :3
http://24.media.tumblr.com/470ae259a...v0ero2_500.png

ROSHLICHKA, каквото и да ти кажа, за да те мотивирам, знам, че най-важното е преди всичко да вярваш САМА в себе си. Повярвай ми, с времето тялото ти закалява, издържаш много повече отколкото си вярвала, че можеш.Ще дам себе си за пример. Преди 19.01.2013 се държах отвратително към тялото си. Сладкишчета, шоколадчета, 2 пакета Зайо Байо (на ден или през ден, дами и господа ) през лятната ваканция. За щастие метаболизмът ми не позволи да кача особено мнго тегло, но храненето ми така или иначе се отрази на кожата ми, на тонуса ми, бях по-малко активна, следователно- по-отпаднала. Един ден се погледнах и си казах "Това ли си ти? Това ли искаш? Това ли можеш?". Бях развалина във физически план, въпреки да изглеждах слаба, аз усещах неактивността си. Не можех да направя една лицева опора, буквално. Постепенно започнах да разучавам, да чета, да се интересувам. Започнах да тичам, скачам на въже и да въртя на велоергометъра поне 20 минути у дома. Намалих сладкишите и мразех себе си след всеки залък шоколад или кексче. С времето научих, че отказването не е начинът и че намаляване не означава перманентно спиране, че от скука не се яде. Хапвах си сладкиши (все още понякога се почерпвам), но усещах истинско удоволствие след всяка хапка и след месец, на 19.02.2013, се погледнах и си спомних, че повярвах в себе си само преди месец. Аз успях и това беше истински силната ми засилка. Старото ми Аз го няма, това, което щеше да каже 'Мързи ме.' го няма. Изкорених тези думи от речника си. Сега съм истински активна и след като завърша първи левел на 3O Days Shred Workout всеки ден се чувствам щастлива, по-жива, по-активна, по-силна както физически, така и психически, защото повярвах. Вярвам, че можеш и ти. Когато усещаш, че не можеш повече, бутай, дишай по-тежко, плачи, крещи и ти обещавам, че веднъж завършвайки тази тренировка ще го правиш всеки ден, защото ще си кажеш 'Хей, вчера успях, защо днес да не мога?'. Там е силата, да пребориш себе си, да надвиеш волята си и да си докажеш колко по-силна можеш да бъдеш. Когато наистина, наистина, наистина усещаш, че не можеш да продължиш, почини за малко и продължи. Месец придържане към един начин на живот, в случая здравословен означава, че се превръща в ежедневно действие и започваш да го правиш с удоволствие.

Леле, стана по-дълго от очакваното, но се надявам, че ще се вслушаш в думите ми, наистина.