.
Отговор в тема
Страница 6 от 68 ПървиПърви ... 23456789101656 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka Виж мнението
    Много ми е кофти да ги правя от телефона,но това е положението въпреки това на 5ти ден-завършен вече съм -6 см общо,което си е супер според мен,на мен лицевите още ме мъчат,но е много по-добре,скоро трябва да започвам 2ро ниво,но като съм позабравила упражненията и с тази малка резолюция на телефона дано успявам да смогна.
    Направи ми впечатление, че няколко пъти се включваш с мерки и наистина има значителна разлика. Може ли да споделиш какъв хранителен режим спазваш?

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    започнах да правя първото ниво днес ...лесничко е .Свикнала съм на по-голямо и по-продължително натоварване .
    Да видим как ще е в другите части .
    Hostis Honori Invidia

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Започвам с това от понеделник.

Освен постелка и гирички, друго трябва ли ми? Въже, обръч, нещо...?

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    аз съм на ден 2 ... имам мускулна треска на дупето,краката и ръцете,но свиквам вече с упражненията.. правя ги докрай ... и комбинирам с различни други упражнения зависи какво ще тренирам през деня (корем,дупе...)
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Започвам с това от понеделник.

Освен постелка и гирички, друго трябва ли ми? Въже, обръч, нещо...?
    За level 1 - не. За следващите не знам. Не съм ги пускала още.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Аз пък да се оплача, че днес не можах да си правя шестия ден. ;/

fenixx
    Guest
    Според вас кое ще е по-ефективно. 30 day shred или това ,което Pamma е правилa ?

Голям фен Аватара на EternalDream
    Първи ден. Половината упражнения не успях да ги направя Първа физическа активност ми беше от 3-4 месеца. Иначе всичко ме боли в момента, но ще се свикне.

Утре ще се меря отново със сантиметъра и нямам търпениее ^.^
    Ден 4.
    Последно редактирано от SunT : 03-06-2013 на 19:33

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Айде и аз с вас
    Сама съм в квартирата и викам айде да ги направя, та да видя за какво толкова говорите. Не можах да схвана тактиката на две упражнения и нещо ги модифицирах ама ще свикна. Ще ги правя до края на седмицата, другата ще ми дойде и 3-4 дена ще пропусна и ще продължа от където съм спряла.
    Иначе вие някакъв хранителен режим спазвате ли? Аз си ям здравословно от доста време, не смятам да променям нещо, имам някви 7-8кг за сваляне/ стягане и така

Супер фен Аватара на gabi_94
    Аз едва два пъти го правих, но имам нечовешка мускулна треска на краката - направо ми омекват и не мога да ходя...Ама е нормално, предполагам, след като цяла зима се тъпчех и не правих никакви упражнения. За сваляне имам 4 кг., надявам се да успея без кой знае какъв хранителен режим.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    у нас...
    Аз пък проблема не ми е яденето, ами всякакво движение. Преди съм тренирала близо 10 години професионално хандбал в б група. Вече всичко ми е много далечно. Все по-често съм под стрес. Имало е период от две седмици, в които от вкъщи не съм излизала. Наще пазаруват, плащат сметки и т.н. и аз от моята стая до банята ходех само и на обед към кухнята се завъртя. Просто на моменти си изпадам в депресивни състояния и буквално не се вдигам от леглото даже...
    Нищо не ме боли, не знам колко значение има. Изпотих се леко, очаквах да е по-натоварено, ще видя след 2-3 дена като го правя дали и аз ще имам кашкавалени крачета.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от fenixx Виж мнението
    Според вас кое ще е по-ефективно. 30 day shred или това ,което Pamma е правилa ?
    Може да си направиш трите нива на тази програма и вече след като приключиш да правиш 3-4-5 пъти седмично другата програма, която попринцип би трябвало да забързва метаболизма. Надявам се тук да няма хора, които възнамеряват да приключат със спорта след като изкарат тези 30 дена. Просто няма смисъл да спирате, защо сте се мъчили толкова време, ако след това пак ще се върнете към стария си начин на живот... а това рано или късно ще стане, бъдете сигурни.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    у нас...
    М да, тренирайте докато не ви е хванало ежедневието в своя си ритъм - университет, работа, семейство... че тогава става страшно. Аз си мечтая за едни 55кг ама нямам кантар де, та явно докато не видя резултат по тялото си ще си мисля само за цифрички хихи

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    mimsssssss, кантар като нямаш, вземи един метър, премери се, запиши. Това с килограмите е много относително! Преди 2 месеца бях 46, сега съм 48-49, обаче изглеждам много по-добре. Като тренираш, мускулите за сметка на мазнината нарастват, затова въобще няма смисъл да гледаш колко килограма си. И аз мислех, че 45 на мен ще са ми екстра, а ти какво излезе.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    у нас...
    Нямам такива неща под ръка, ама няма много значение за мен. Като се прибера в къщи след 2 седмици ще се тегля и меря

Супер фен Аватара на Zaharinka
    И аз съм на мнение,че метърът е много по-ефикасен начин да проследяваш какво се случва с тялото ти,аз си имам подготвени програми след 30DS,и аз съм студент и работя и за изпит уча,но намирам време да отделя 30-40 минути за спорт.Домашното видео е хубаво от гледна точка на това,че изисква по-малко средства от към финансова гледна точка,че то в тази криза,а и за по-срамежливите е супер

Супер фен Аватара на sladkalady
    Момичета,присъединявам се към вас.Днес ми беше първи ден .Не изпитах никакви трудности с упражненията и за сега нищо не ме боли.Да видим утре как ще е :Д
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Ох, какво друго правите освен 30 day shred и хранителен режим? Аз съм на шестия ден и не съм смъкнала и килограм, не че очаквам нещо фрапиращо, но ми се искаше 3-4 кг да сваля ..

Супер фен Аватара на gabi_94
    Аз нищо друго не правя, даже нямам установен режим. От всичко си хапвам Предполагам, че първите 10 дни ако нямаш много за сваляне няма и да свалиш....Аз също искам 3,4 кг и си мисля, чее резултат мога да видя едва след 3тото ниво.. Но при всеки е различно, разбира се.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на tonssy
    Така е, ако няма много за сваляне- по-бавно става.

Град
    у нас...
    Втори ден ми беше днес, на обед/следобед ядох ориз с гъби, толкова тежко нещо не бях яла скоро до 6:30 не можах да се помръдна от леглото, после поне вече ми помина, хем не си изядох целия ориз, ужас.
    Иначе ме болят ръцете към мишниците, тва е от лицевите, че отдавна не бях правила.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Още малко и привършвам 1во нищо,ухуу,ще се примеря на 10ти ден въпреки,че сега нямам търпение,но усещам осезаема разлика в краката и ръцете,особено твърди са,което значи,че всичко правя правилно явно. ^_^

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Кой ден си? На мен днес ще ми е 8-ми.
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на monroe999
    съжалявам, ако на въпроса ми има отговор поне 5 пъти, но чак сега отварям темата за първи път
    http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 http://www.youtube.com/watch?v=QKdJ9jJv594
    тези упражнения ли правите? това целите клипове ли са (27мин.)?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си