- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
да, видях го, обаче ме мързеше да постна и неговия линк
а аз имам гирички само по 1кг., много ли са малко?
Мне, и моите са толкова. Има едно гадно упражнение, на което ще ти се иска да са по-лекички![]()
3 ден ми беше днес![]()
Момичета, вие всеки ден по едно и също време ли ги правите упражненията? Че аз ма когато съм на кеф/ свободна![]()
Днес ми беше 2-ри ден.Иначе аз правя упражненията ,когато имам време .
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Аз ги правя около 2-3 следобед,когато съм по-свободна.Мисля,че няма значение кога ще се правят.![]()
Аз в делничните дни ги правя около 16:00 ч, а през уикенда - когато успея.
pp днес ми е 9 ден, само утре ми остава за последен път да направя level 1 и започвам вторият. : 3
.Wonder ,забелязваш ли някаква промяна ?
Спи ми се! А пия кафе...
Много добра програма! Изпробвала съм я, много се бях стегнала)
Не се отчайвате от левел 2, малко по-трудничко е в началото, но после ставаш неудържим.)
Не е важно кога ще правите упражненията, а да не ядете поне 1 час преди и след тях!!
Ако искате да натрупате мускулна маса, след всяко упражнение си правете по едно сварено яйце ( или пържено без мазнина).
........
http://www.facebook.com/pages/%D0%91...34121423392000
СВЕЖИ ИДЕИ ЗА ТВОЯ БАЛ!
Някой може ли да и даде нормален линк,за да го изтегля?
Тези,които сте дали ми крашнаха google chroma..
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Αз ползвам това http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-N...CeJa-g&index=2 , може да си го изтеглиш ако искаш, отдясно ти излизат и другите нива![]()
Идеално,мерси!
Включвам се и аз към вас, от утре почвам. Допадна ми и хранителният режим на Pamaa. Мисля да го ползвам за примерен на първо време понеже ми е много трдуно да реша какво ще ям:Д Със сладкото вече нямам проблем.
Значи първите 10 дни е левел 1 , следващите 10 - левел 2 и накрая 3 ,така ли?
Не се правят почивки,нали? Питам,защото някъде в първите страници някой си беше направил нещо като график и ми направи впечатление, че събота и неделя не фигурираха
Много се надявам да съм достатъчно сериозна и да си ги правя всеки ден![]()
аз искам да сваля 3-4кг., коремът ми е много проблемен, мисля от утре да ги почна и аз![]()
Днес ми беше 3-ти денИмам малко мускулна треска на краката.
Спи ми се! А пия кафе...
В тъмблр се натъкнах на картинка как самата Jillian препоръчвала да се прави 30 days shred o..o http://25.media.tumblr.com/cc1876292...jmgo1_1280.png
Аз си го правя всеки ден, но който желае, може да опита и по този начин.
Интересно. Може и така ад продължа.
Everything changes, but beauty remains ...
не можах да изчакам до утре,почнах го още тази вечер...уаууууу не е лесно начинание за един пушач:Д
Единственото,което ме изнервя е това,че нямам гирички и ползвам две бутилка с вода, а водата не спира да се лашка и да допринася на натоварването на ръцете:Д
Напълни до горе с вода шишето, стисни и завий капачката, няма лашкане
Аз пък удрям пауза като правят лицеви, правя 10 - изправям се и разтръсквам ръце и крака и после пак правя още 10. И вече поне спряха да ме болят ръцете, нямам никъде мускулна треска. Та явно това е само първите 2-3 дни.
Пама, може ли да пуснеш хранителния си режим, че нещо май не съм го видяла. И на Джилиан ако някой има... Май съм ги пропуснала.
Виждам ефект на бедрата, но на корема честно казано нищо. Да, твърде рано е за каквото и да било, просто отбелязвам.
да и аз щях да питам някой,ако някъде е чел Джилиан да препоръчва определен хранителен режим да сподели![]()
Само да попитам - които са към 8 ден, уморявате ли се?
Аз съм скапана. Първите дни имах мускулна треска, но тя премина. Сега не мога да разбера защо се уморявам толкова. После се чувствам като парцал и в училище съм ужасно расеяна.![]()
Утре започвам level 2, да видим дали ще ми се опълчи
SunT, да не би да имаш недостиг на вода или хранителни вещества?
Замълчи, недей дава такива съвети, че ще вземе някой да те послуша. ( това с никакви лоши чувства не го казвам, недей го прочита с тон, все едно ти се карам)
1 час преди тренировка се яде, за да имаш енергия, ама не да се натъпчеш, а примерно един банан, фурми... Написах го и в темата за диети преди малко, ДО 30 МИНУТИ СЛЕД ТРЕНИРОВКА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ЯДЕ, иначе смисъл от нея няма... да де, ако искате да станете супер слаби, без мускул, да не ядете си е ок, ама пък това състояние не бих го нарекла красиво.А да ОПЪРЖИШ яйце без мазнина, няма как, може би имаш предвид бъркано? + Това по-добре 2 белтъка и 1 жълтък.
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33