- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Ям ги с кисело, но никога веднага, обикновено си ги правя от вечерта за сутринта, ама понеее час трябва да са стоялиАма аз не обичам онея овесени ядки, които са само овесени ядки, обичам и някой мюсъл да има
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ям ги с кисело (обикновено стояли половин час в него) + малко мед и канела <3
Най-полезни са фините овесени ядки, накиснати във вода. Без подсладители, захари и т.н., а само с около 30гр. стафиди.![]()
Аз овесените ядки ги ям със сирене и стават мн вкусни.Има ли някакъв проблем ?
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Хах .. аз обожавам като ми се усмихне накрая и каже:"Ти завърши успешно 1-во ниво"Иначе за овесените ядки- няма никакъв проблем. Във всеки случай овесени ядки с каквото и да било е по-добре от баница или вафла.
![]()
Хахаха много е луда,радва ме,ама в програмата си е доста по-мила![]()
Момичета, вие кога си взимате мерките - сутрин като станете, вечер преди лягане, на гладно ... ? Кога е най-правилно? Съжалявам за глупавия въпрос, просто досега дейсвах единствено с кантара.
Хм, интересно. Ще я започна след седмица, да видим докъде ще изкарам и дали въобще ще я изкарам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз не се измерих преди да почна,защото нямам подходящ метър и не се и сещам да си купя
Аз опитах и сутринта като стана, след като свърша с програмата, преди лягане, и всеки път ми дава различен резултат. Затова ще се радвам, ако някой може да ми каже кога е най-правилно да се меря.
Вечер след ядене е нормално да ти показва повече сантиметри на талията.
Просто се мери всеки път по едно и също време,така ще виждаш реално загубата,а не разликите от ядене,пиене и т.н...
Това упражнение ме убива на 2ро ниво:
Доста е лошичка,но ме радва
![]()
^^^ Същата съм.Обаче пък супер ме мотивира Джилиан.. просто е страхотна. Както казва тя- имаш 20мин. хубави упражнения, извлечи всяка секунда от тях. Мотивирана съм и съм решена да си изкарам всеки ден и всяко ниво докрай.. след малко отивам да направя 5 ден.. кога минаха 5 дни, сякаш започнах вчера. Очаквам с нетърпение 2 -ро ниво.
![]()
тъкмо приключих 8ми ден
чувствам се страхооотно, не го имам за задължение, а за нещо като част от деня ми вече![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Завърших си и 5-я ден. Момичета, я споделете какво вечеряте.. че аз вече се изчерпах. Купувам си едни оризовки, на които на 100гр. има 392кал., ама то не става на това да карам цял живот.![]()
Днес направих първия си ден. Трудничко беше, сигурна съм,че утре ще имам яката мускулна треска. Упражненията като цяло не ме затрудняват (освен това на 19.40, за което говорихте), обаче темпото ми е много бързо...на едно място така се задъхах,че спрях за 30на секунди и пропуснах единия сет JJ. И все пак съм доволна понеже не мислех,че ще издържа изобщо.
Аз днес си направих 1 ден от 2 ниво.
Боже,колко я мразя Джилиан докато ги правя упражненията и колко я
псувам не е истина.спирах доста,но не мога да издържа.
Надявам се докрая да свикна.
Така се чувствах и аз на 1 ниво,беше ми приятно и се чувствах удолетворена като свърша,
но защото натоварването не беше толкова.Сега с 2 ниво е някакъв ад.
Иначе аз вечер винаги си ям от манджичките на мама.Друго не мога да измисля,а и това ми е вкусно.
Ама защо толкова ви е страх от вечерята? Стига да не тече олио от нея и да не в 11 часа, нищо не ви пречи да ядете нормални неща в граници.. Като искате да е по-лека, си направете нещо със зеленчуци- супа/ задушени. Има си най-различни варианти..
Последно редактирано от tonssy : 03-16-2013 на 16:59