.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Повече от фен Аватара на TrueStory
    На мен баща ми ми измайстори гирички, понеже истинските са ми в БГ, а не ми се дават пари за нови. Взимате по 2 шишета от 0,5л и ги пълните с пясък. После ги залепете едно за друго с каквото можете откъм капачките....баща ми ги обви с някакво хартиено тиксо целите...това ви представлява едната гиричка, за другата същото. Вършат работа или поне е по-добре от 1 шипенце с вода.

Здравейте, спортни душички!
    Вчера видях темата (така е след дълго отсъствие от сайта) и мноого се запалих да направя трите нива на програмата, а след това да продължа другата серия от 30 дена.
    Моят проблем е следният - тежа 54кг и съм висока 164см., но кожата ми е отпусната понеже свалих 25кг.. е, не е прекалено увиснала, но просто не се е прибрала напълно и все още си имам малко коремче (частта под пъпа). Понеже казвате, че тренировката е повече за стягане, се надявам да ми помогне.. искам най-накрая да се видя с хубаво изваяно тяло )
    Днес ми беше втори ден от тренировката - и на мен както на повечето от вас са ми най-трудни лицевите опори, но се справям доколкото мога. Но трябва да си изградя хубав режим както на хранене, така и на спортуване. Избягвам пакетираните, сладките, мазни и тестени храни, но какъвто съм карък, когато почна хранителен режим и в нас започват да се готвят и купуват всякакви вкусотии.. как да устои човек? Вие как се мотивирате да не си хапнете нещо, което много обичате, а е вредно? Ще ми е полезно да чуя съветите ви
    Последно редактирано от tweety91 : 03-19-2013 на 23:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си