.
Отговор в тема
Страница 34 от 68 ПървиПърви ... 2430313233343536373844 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9 Виж мнението
    Аз от днес започвам Ripped in 30 ..Wish me luck!
    Къде я намери програмата? Аз гледах в youtube, но намирам клипчета само по 5 минути. Ще ми се да я видя, понеже си търся програма за след 30 DS.
    Аз днес направих 3ти ден от 3то ниво и все още имам някаква мускулна треска на корема. Браво на тези, които са свалили по 5 и повече килограми....искам и аааааз

http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 това ли е Level 1? Не мога да ги изтегля тия програми, то поне в youtube да ги гледам, че съм се надъхала супер много

18 март:
    бедро 54см
    ханш 92см
    талия 63 см
    прасец 34 см
    /това съм мерила само/

вчера 8 април
    бедро 51 см
    ханш 89 см
    талия 59 см
    прасец 32 см

Кантара показва +2 кг тоест 52,което е доста интересно,висока съм 171

Имам снимки befora and after,но нямам намерение да ги качвам....
    Има разлика и сантиметърът и огледалото го показва..трябва да си изчисля % подкожни мазнини,за да видя как са там нещата.

If she can do it, so do you!!!!!!!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Днес я правих за първи път. Беше ми трудно и адски ме боля дясната страна на гръдния кош. Сега не си чувствам ръцете и ми е трудно да пиша.
    Казвам си, че с времето ще ми става по - лесно, че ще имам хубаво тяло, че няма да се срамувам от тялото си, че не ме боли мен, а гадните мазнини. Искам да успея.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мацоранки, напоследък ям като разпрана, но имам спад в сантиметрите покрай Джилиан! Дрехите ми стоят по много различен начин, а съм споделяла за неуспехите и прекратяването на програмата заради боледуване. Факт е, че се шляя на първо ниво от близо 3 седмици и скоро го започнах отначало, но не съм си и помисляла, че ще извая такива крака и ще имам такъв корем при плюскане по ресторанти

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Аз напоследък се измързеливям - странна дума, което никак не ми харесва.
    Ако правите нещо успоредно с програмата, кога го правите? Аз съм направо изцедена след нея, а не ми се губи време да се къпя по 4 пъти на ден.

Тая мадама отгоре много яко си е забила силиконче обаче.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto Виж мнението
    Ако беше за мен въпросът- да, задължително със захранване, то е дори по-важно от самото гладуване, защото ако не се направи както трябва може доста да се повреди организмът.
    Именно. Затова не си ги качила.
    А мадамите масово карат на 2 ябълки и половин кофичка кисело мляко 2 седмици, установяват, че са свалили 5-6 кила и БАМ - на следващия ден всичко по старому. Как няма да ги върнеш.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    Къде я намери програмата? Аз гледах в youtube, но намирам клипчета само по 5 минути. Ще ми се да я видя, понеже си търся програма за след 30 DS.
    Аз днес направих 3ти ден от 3то ниво и все още имам някаква мускулна треска на корема. Браво на тези, които са свалили по 5 и повече килограми....искам и аааааз
    Има и 4-те седмици в 4shared.Упражненията са страхотни и в комбинация с програмката ,която съм си направила е супер.Натоварваща е и дори не усещаш кога минават 30-40 минутки.Джилиан е страхотна. Дори има и примерно дневно меню в сайта и.Дано да съм била полезна. ))
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Супер фен
    Град
    България
    Level 1,Day 4
    Не си чувствам краката,в училище като изкачвам или слизам по стълбите си е пълно мъчение
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен
    Град
    България
    Момичета какво ядете,докато правите програмата?
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен
    Град
    България
    http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI
    мисля след като свърша програмата да го пробвам или пък в събота

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Не си чувствам краката,в училище като изкачвам или слизам по стълбите си е пълно мъчение
    Same story. Успокоявам се с това, че явно упражненията действат. Едва втори ден ми е, адски ме боли, но не искам да спирам. Ще си сменя гирите с такива от 1 кг.

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9 Виж мнението
    Има и 4-те седмици в 4shared.Упражненията са страхотни и в комбинация с програмката ,която съм си направила е супер.Натоварваща е и дори не усещаш кога минават 30-40 минутки.Джилиан е страхотна. Дори има и примерно дневно меню в сайта и.Дано да съм била полезна. ))
    Йейй благодаря ти много...нямаше да се сетя да я търся там (sun)
    Девойки не се отказвайте....мускулната треска отминава на 4тия-5тия ден. И аз в началото бях като вас.
    Иначе днес ми беше 4ти ден от 3то ниво....трудни си ми е и много ме изморява все още, ама не е като да съм очаквала нещо различно

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Днес ми беше последният ден от 1во ниво, нямам търпение утре за 2ро, стискайте палци А до 5тия ден и аз имах мускулна треска, странното е, че беше само на прасците.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Level 1,Day 4
    Утре-вдругиден ще ти мине. Ходи със събрани крака само, че иначе изглежда мегазле :Д

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението

If she can do it, so do you!!!!!!!
    Тая, яко ме радва!
    Queen of the Damned

Ей този блог ми действа много надъхващо- http://beforeandafterfatlosspics.tumblr.com/ пълно е с фрапиращи трансформации

Мега фен Аватара на Blab
    ^интересно е как им се отразява на самочувствието при повечето.
    това прави цялото занимание смислено;

//и аз съм доволна от програмата на Джилиан;

Омг, ох ох ох, току що завърших първи ден от 2ро ниво. На последното упражнение за abs бях:

Супер фен
    Град
    България
    Level 1,Day 5
    Прасците ме болят много,неописуема болка,а когато изкачвам стълби-да не говоря.
    Момичета,сигурно питам за 93183913183 път,но моля ви кажете ми какво ограничавате и какво ядете,докато правите програмата?Ако си ям нормално,смисъл ограничавам сладки и всичко пакетирано,а иначе вкъщи си ям,ще има ли резултат.
    Междудругото съм видяла,че талията ми се е смалила не съм се мерила,обаче имам снимки от първия ден и днес като се гледам в огледалото и просто бях в шок,за 5 дни се е смалила

Наблягай повече на свежите храни- плодове и зеленчуци. Ако не ядеш снаксове, сладко, различни джънк фуудс, със сигурност ще има резултат.

И една моя снимка преди/след като след е от миналата година

Голям фен
    Град
    София
    ^Бравос! Добри резултати!
    Queen of the Damned

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto Виж мнението
    Наблягай повече на свежите храни- плодове и зеленчуци. Ако не ядеш снаксове, сладко, различни джънк фуудс, със сигурност ще има резултат.

И една моя снимка преди/след като след е от миналата година
    Продължавай в същия дух.Много добри резултати

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Супер си!
    Огромна разлика,особено в лицето.
    Аз имам малко бузи и ми се иска и те да се свалят ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си