- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Къде я намери програмата? Аз гледах в youtube, но намирам клипчета само по 5 минути. Ще ми се да я видя, понеже си търся програма за след 30 DS.
Аз днес направих 3ти ден от 3то ниво и все още имам някаква мускулна треска на корема. Браво на тези, които са свалили по 5 и повече килограми....искам и аааааз![]()
http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 това ли е Level 1? Не мога да ги изтегля тия програми, то поне в youtube да ги гледам, че съм се надъхала супер много![]()
18 март:
бедро 54см
ханш 92см
талия 63 см
прасец 34 см
/това съм мерила само/
вчера 8 април
бедро 51 см
ханш 89 см
талия 59 см
прасец 32 см
Кантара показва +2 кгтоест 52,което е доста интересно,висока съм 171
Имам снимки befora and after,но нямам намерение да ги качвам....
Има разлика и сантиметърът и огледалото го показва..трябва да си изчисля % подкожни мазнини,за да видя как са там нещата.
If she can do it, so do you!!!!!!!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Днес я правих за първи път. Беше ми трудно и адски ме боля дясната страна на гръдния кош. Сега не си чувствам ръцете и ми е трудно да пиша.
Казвам си, че с времето ще ми става по - лесно, че ще имам хубаво тяло, че няма да се срамувам от тялото си, че не ме боли мен, а гадните мазнини. Искам да успея.
Мацоранки, напоследък ям като разпрана, но имам спад в сантиметрите покрай Джилиан! Дрехите ми стоят по много различен начин, а съм споделяла за неуспехите и прекратяването на програмата заради боледуване. Факт е, че се шляя на първо ниво от близо 3 седмици и скоро го започнах отначало, но не съм си и помисляла, че ще извая такива крака и ще имам такъв корем при плюскане по ресторанти![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз напоследък се измързеливям - странна дума, което никак не ми харесва.
Ако правите нещо успоредно с програмата, кога го правите? Аз съм направо изцедена след нея, а не ми се губи време да се къпя по 4 пъти на ден.
Тая мадама отгоре много яко си е забила силиконче обаче.
Има и 4-те седмици в 4shared.Упражненията са страхотни и в комбинация с програмката ,която съм си направила е супер.Натоварваща е и дори не усещаш кога минават 30-40 минутки.Джилиан е страхотна. Дори има и примерно дневно меню в сайта и.Дано да съм била полезна.))
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Level 1,Day 4
Не си чувствам краката,в училище като изкачвам или слизам по стълбите си е пълно мъчение![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Момичета какво ядете,докато правите програмата?![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI
мисля след като свърша програмата да го пробвам или пък в събота![]()
Йейй благодаря ти много...нямаше да се сетя да я търся там (sun)
Девойки не се отказвайте....мускулната треска отминава на 4тия-5тия ден. И аз в началото бях като вас.
Иначе днес ми беше 4ти ден от 3то ниво....трудни си ми е и много ме изморява все още, ама не е като да съм очаквала нещо различно![]()
Днес ми беше последният ден от 1во ниво, нямам търпение утре за 2ро, стискайте палциА до 5тия ден и аз имах мускулна треска, странното е, че беше само на прасците.
![]()
![]()
Ей този блог ми действа много надъхващо- http://beforeandafterfatlosspics.tumblr.com/ пълно е с фрапиращи трансформации![]()
^интересно е как им се отразява на самочувствието при повечето.
това прави цялото занимание смислено;
//и аз съм доволна от програмата на Джилиан;
Омг, ох ох ох, току що завърших първи ден от 2ро ниво. На последното упражнение за abs бях:
![]()
Level 1,Day 5
Прасците ме болят много,неописуема болка,а когато изкачвам стълби-да не говоря.![]()
Момичета,сигурно питам за 93183913183 път,но моля ви кажете ми какво ограничавате и какво ядете,докато правите програмата?Ако си ям нормално,смисъл ограничавам сладки и всичко пакетирано,а иначе вкъщи си ям,ще има ли резултат.
Междудругото съм видяла,че талията ми се е смалилане съм се мерила,обаче имам снимки от първия ден и днес като се гледам в огледалото и просто бях в шок,за 5 дни се е смалила
![]()
![]()
Наблягай повече на свежите храни- плодове и зеленчуци. Ако не ядеш снаксове, сладко, различни джънк фуудс, със сигурност ще има резултат.
И една моя снимка преди/след като след е от миналата година![]()
![]()
^Бравос! Добри резултати!![]()
Queen of the Damned
Супер си!
Огромна разлика,особено в лицето.
Аз имам малко бузи и ми се иска и те да се свалят ;д