- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Тъпото е, че са по-пълничките много повече им личи.
Аз имам да свалям малко от корема и талията и просто нъц! Не съм мръднала на обиколки, обезкуражих се, пропуснах 4 дни... днес продължавам с второ ниво, ще го изкарам до вторник вкл. и почвам трето. Успоредно ще правя и за корем нещо, вероятно онова 8-минутното.
днес започнах 3тото ниво ...най-хубаво е от всичките ! Комбинирам го с 8 min abs и 8 min buns
Hostis Honori Invidia
Пантерке, недей да губиш мотивация, то последните килограми за сваляне са най-трудни. С постоянство откъм тренировки и правилно хранене ще ги изчистиш мазнините!
ниво 1, ден 3ти.
Мисля, че най - сложното мина - оживях след първия ден и въпреки, че ме болеше ужасно продължих. Болката намалява. Навих и мама да я пробва ;д
Втори ден имам намерение да стана в 8.30 и към 9 да спортувам. Е, не мога сутринта... никаква енергия нямам, краката са ми като от кашкавал. При вас така ли е?
По-трудно ми е да започна с тренировката сутрин ама някак се чувствам по-добре през деня, отколкото ако я направя като се прибера(6-7ч.).
аз пък не мога сутрин.
много ми е изморено и се усещам,че не правя нищо и
после през деня ми е криво.вечер не ми се занимава много ,
но нямам друг избор :Д
И аз така, през деня изобщо не съм работоспособна. Или поне трябва да са минали 5-6 часа от както съм се събудила, за да правя нещо ефективно.
В университета примерно всички изгасват следобед, пък на мен ми светва лампичката тогава и съм по-дейна (а сутринта не проявявам никаква активност, само тялом съм там)
Аз почти винаги гледам да я правя сутрин,веднага като се събудя.Обикновено нямам време да ям преди това и да чакам после час,два,затова закусвам след тренировката.Привечер и вечер ме мързи много и трудно се карам да започна нещо![]()
Аз се прибрах в 7:20 и съм адски уморена ;д обаче преди да излезна във 2 си направих упражненията,защото знаех,че сега ще съм изморена .level 1,day 6
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Вчера пропуснах тренировка, понеже не ми остана време през деня, а вечер нещо нямам желание. Днес си направих 5ти ден от 3то ниво + тренировката от първо ниво като компенсация за пропуснатия ден вчера, а и за да видя как ще ми се стори първо ниво сега![]()
Аз много изгубих мотивация по едно време и не бях тренирала почти седмица,но реших пак да почна първо ниво ;д
Днес ще ми е трети ден.
Някакви малоумници ме събудиха,тука от 9 и нещо чувам някакъв мъж да говори по микрофон и някакви тъпи песни пускат и даже не знам какво е това/за София/
Някой ако знае да каже,да знам на кой се ядосвам![]()
Някой ще пусне ли снимки преди и след, защото се чудя дали да почвам. Тялото на Джилиан не ми харесва изобщо и не знам.
Тая цялата седмица щях да бъда за последно на 3 ниво
обаче заради тъпата втора смяна не ми се получиха нещата.
Сега дори не знам на кой ден съм.
Обърквам се тотално.![]()
Записвай си някъде или пиши тук като го направиш.
Аз си отбелязвам в календара с цветни маркери, за всяко ниво различен цвят.
Ама хора за кой път вече да кажа не знам .....за 30 дена с тази тренировка няма НИКАКЪВ шанс да направиш тяло като на Джилиън. Тая жена се занимава цял живот с фитнес, вие за един месец ще направите такова тяло. Айде мислете малко.
Най-много ще се постегнеш, ще си подобриш физическата издръжливост, ще стопиш някоя мазнинка, ако имаш нужда и толкоз!
Done with Day 6, Level 3
Последно редактирано от TrueStory : 04-13-2013 на 13:02
level 1,day 7
Още 3 дни,и започвам второ ниво![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Абсолютно съм съгласна!
Не й гледайте толкова тялото,няма да станете така само от тази тренировка)
За мен пък не й е лошо тялото,но въпрос на вкус.
На ясно съм, че няма да стане такова от една тренировка, разбира се. Въпросът е, че освен в корема другаде не искам да се стягам, а просто да намаля обиколките.
пробвайте диетата макдоналдс (ядеш само фаст фууд) аз с нея свалих 2 кила за седмица
ами не знам аз след 2 месеца стриктно спазване бицепса ми е 54 сантиметра гръдна обиколка 2 метра
Е що пък да не е вярно?
Все пак тук не говорим за 2м. гръдна обиколка само мускули ...Те сланинките като се натрупат може и повечко да стане
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!