.
Отговор в тема
Страница 44 от 68 ПървиПърви ... 3440414243444546474854 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 1687

Тема: 30 days shred

от днес започвам но не знам дали ще издържа до края
    ПОЖЕЛАЙТЕ МИ УСПЕХ

Супер фен Аватара на lqlq89
    Аз малко почивки си давам. Като нямам сили или не съм си у нас..
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

YSMF , heartshapedbox Защо спряхте и аз си правя почивки, не просто ей така де, ами не съм в града. И като се прибера съм скапана и разни подобни. Но си наваксвам и ще си я довърва. Може да няма резултат, но ми е готино.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Здравейте!
    Решила да си го направя като навик, да ми е кеф и начин на живот занапред.
    Значи имам още няколко дни до завършването на 30 days shred.
    След тази програма се чудя дали да започна Insanity или Ripper in 30? Храня се долу-горе здравословно. Аз от тази програма резултат като на повечето снимки на момичетата не видях ама аз си давах и почивки, когато не бях в града и нямаше как да правя упражненията. Но и наваксвах след това дните.
    Аз ще пиша и в други теми де. Но да чуя и вашите мнение.
    Помогнете ми, моля ви.

п.п Имам малко мазнинки по корема, бедрата и дупето. Искам да ги изчистя и да заформя малко мускули и да си стегна тялото.
    Последно редактирано от lqlq89 : 07-08-2013 на 11:04

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    И аз се записвам във вашия клуб!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Записвам сее
    Днес реших да го започна, но имам няколко въпроса...
    1) Всеки level се прави по 10 дни, нали?
    2) Правите ли си някакви почивки между упражненията, тъй като видях, че левъл 1 е около 20-25мин.?
    3) Тъй като преди седмица реших пък да пробвам тази 90 дневната диета, според вас в много ли ще ми дойде или ... ?
    Попринцип тази диета не я приемам точно като диета, а просто като разделно хранене, а това си е доста здравословно.
    Направих си "календарче" http://prikachi.com/images/235/6308235G.jpg
    Успех на всички!
    Дрън-дрън

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Не, няма да ти дойде много, то 90 дневната е по-скоро режим на хранене, ти не се лишаваш то нищо, че да ти идва в повече. Но ако си я правила веднъж, изчакай поне няколко месеца преди отново да пробваш. От разделното хранене стомаха "се изнежва" и когато го върнеш към нормалния ти режим, от преди диетата си е стрес, после да го натовариш отново- още по-голям.
    До колкото разбрах да, левъл 1 ги правиш 10 дни после второ ниво 10 и 3-то - пак 10. Почивки между упражненията няма, изгледай клипчето, тя си обяснява всичко доста добре.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Здравейте отново, аз щях да почвам на 5ти, но се забавих заради почивката и почнах днес. Ден първи от левъл 1-завършен. Упражненията с гиричките са ми най-натоварващи защото моите ми тежът доста, но се справих, дори като почна разтягането се учудих че толкова бързо свърши тренировката.Аз на компа си задрасквам с една програмка дните от едно календарче което някоя от вас беше пуснала преди време.

Четя темата от 2-3 дена ии мисля да я почна другия месец :Д или незнам не съм много сигурна . Сега правя упражненията от тази статия : http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BD%D0%B5 и все си мисля до края на този месец да правя тези упражнения , а другия да почна 30 days shred за да може да съм отслабнала до започването на училище Имам доста за сваляне 60 кг съм и 1.60 висока .. прочетох един коментар на tonssy че тези които имат повече за сваляне при тях ставало по-лесно и се надявам да е така

Не пиша често ,но си правя упражненията и така Day 6 Level1

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Здравейте!
    Решила да си го направя като навик, да ми е кеф и начин на живот занапред.
    Значи имам още няколко дни до завършването на 30 days shred.
    След тази програма се чудя дали да започна Insanity или Ripper in 30? Храня се долу-горе здравословно. Аз от тази програма резултат като на повечето снимки на момичетата не видях ама аз си давах и почивки, когато не бях в града и нямаше как да правя упражненията. Но и наваксвах след това дните.
    Аз ще пиша и в други теми де. Но да чуя и вашите мнение.
    Помогнете ми, моля ви.

п.п Имам малко мазнинки по корема, бедрата и дупето. Искам да ги изчистя и да заформя малко мускули и да си стегна тялото.
    А имате ли някакви мнения за другите тренировки на Джилиан?

Голям фен
    Град
    София
    ^Да! Всичките и програми са хубави и натоварващи.
    Queen of the Damned

Ден 2 от левъл 1-завършен.
    Имам мускулна треска,и точно преди тренировката ми дойде, но не ме отказа, сега ме боли корема, но си струваше.След тренировка се кефя като се видя абсолютно цялата потна и имам едно такова чуство че съм изхвърлила 1,2кг. от мен хаха.

Цитирай Първоначално написано от nyxu Виж мнението
    Записвам сее
    Днес реших да го започна, но имам няколко въпроса...
    1) Всеки level се прави по 10 дни, нали?
    2) Правите ли си някакви почивки между упражненията, тъй като видях, че левъл 1 е около 20-25мин.?
    3) Тъй като преди седмица реших пък да пробвам тази 90 дневната диета, според вас в много ли ще ми дойде или ... ?
    Попринцип тази диета не я приемам точно като диета, а просто като разделно хранене, а това си е доста здравословно.
    Направих си "календарче" http://prikachi.com/images/235/6308235G.jpg
    Успех на всички!
    И аз съм на 90ДД и си правя упражненията и има ефект

Бях спряла упражненията, защото бях извън града, но сега ги започнах на ново и ето че за три дни съм свалила почти килограм и се усещам някак с една идея по-стегната, поне в областта на краката. Упражненията иначе са си супер, ама аз искам по-бързи резултати и по-добри, та да мина направо на въпроса си : Пробвали ли сте тези упражнения и имало ли е ефект при вас, а изобщо възможно ли е поне краката да си стегна още повече с тях? http://www.zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1

Повече от фен Аватара на ggb
    Ако не си флегматична в танците,няма проблем да ги правиш.Има добри отзиви!
    at least it was before i fucked everything up

Цитирай Първоначално написано от ggb Виж мнението
    Ако не си флегматична в танците,няма проблем да ги правиш.Има добри отзиви!
    Никак не съм флегматична и даже днеска ги пробвах и мога да се похваля, че издържах до самият край. Иначе са супер зареждащи и макар накрая да бях плувнала в пот буквално, бях доволна от себе си и заредена с огромна доза щастие. Единствено стискам палци да има ефект и до края на лятото да вляза във форма.

Браво,а ти всеки ден ли ще го правиш ?

Цитирай Първоначално написано от ggb Виж мнението
    Браво,а ти всеки ден ли ще го правиш ?
    Поне така съм решила засега. Щом искам някакъв резултат трябва и постоянство.

Ден 3 от левъл 1-завършен. Аз на 17 си отивам в България и абсолютно всеки ден ми измислен да ходя по задължения,гости,роднини... та до 17 ще съм свършила първо ниво и като се върна след 20 дни продължавам. Не ми се иска да спирам, но знам че няма да има как да ги правя там. :/
    Последно редактирано от POLINUTE : 07-11-2013 на 12:02

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от Ninitoo Виж мнението
    Поне така съм решила засега. Щом искам някакъв резултат трябва и постоянство.
    по-дебре е да разнообразяваш..първо ще ти омръзне на първите дни да го правиш и ще се откажеш, което е гадно и второ тялото ти свиква с упражненията, а е хубаво да го изненадваш с нови упражнения, за да не привиква към едни и същи и после да няма ефект

day 1 level 1 - done . Малко ми е гадно , че си почивах на някои упражнения и едно почти не го правех , но се радвам , че много се изпотих и изморих . :х

Здравейте. И аз го започнах Шреда. Day 4 Level 1. Всеки ден ще се отчитам. А да Ви питам това всичко добре ли е което го правя. Значи започвам сутрин изпивам една чаша истискан лимон с малко вода и 4 парченца Натурален шоколад като мине половин час започвам да Тичам по половин час и скачам на въже. След това си правя Шреда. След като мине 1-2 часа ям или препечена филийка със сирене домат краставица и яйце, но яйцето не го ям всеки ден и само се чудя с какъв протеин да го заменя. (Вашите предложенияя?) илии мляко с овесеня ядки. След 1 час някакъв плод, но задължително без Банан,щото е много калоричен а и без това не ми и харесва) След 1-2 часа Ям каквото има вкъщи, но не и Пържено и Всякакви такива вредни неща, най-вече такива Варива ям и когато има месо също. След 2 часа ям плод след 1 час пак плод,доо 7 часа плодове а и понякога си хапвам една шепа орехи. Във 7 часа ми е вечерята като ям салатка от домати и краставици и малко сиренце или пък каквото съм яла на обяд. Според вас този хранителен режим добре ли е? Да вмъкна ли още нещо или да махна ли? Какво ще кажете. ))))))

Защо почти всички избягват банана ? точно след тренировка е добре да се яде,а и е 90 кал. ( за мен не е много..).
    Можеш всеки ден да си редуваш храните богати на протеин:извара,шепа ядки,пилешко месо,3 белтъка + 1 жълтък и др.Ще има по-добър ефект,ако наблягаш повече на зеленчуците.Вечерта не е добре да се яде плодове,защото се превръща в мазнини.Като цяло режимът ти е добър.Като спазваш тези простички правила,няма да усетиш колко бързо си отслабнала.Да не забравяме и водата - 1.5,пии колкото можеш и не прекалявай със сиренето заради солта (задържа водата).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си