- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
аз мисля от днес да започна програмата + http://www.youtube.com/watch?v=ICHcmO_qqik тези упражнения за крака....какво мислите,дали резултатите в областта на краката ще са по-бързи и по-добри ?
Добре ще пиша после на 24 юли трябва да си измеря обиколките![]()
Последно редактирано от sun_princess : 07-14-2013 на 10:39
http://www.beachbody.com/product/fit...s/turbofire.do или http://www.beachbody.com/product/fit...t25-workout.do . Много се занемарих, искам пак да почна тренировки.
здравейте , Level 1 , Day 4 ! Нямах възможност и изпуснах събота и неделя :/ но вече имам резултати в килограмите (бях 70+ , сега съм 60+) според мен това са много добри резултати . Успех на всички![]()
level 1 day 5 done . Да питам момичетата които са по-напреднали кога започнаха да виждат резултати и къде ?![]()
Аз съм на трети ден и всички мускули ме болят.![]()
Момичета, правя упражненията с почивки, защото иначе ще каталясам. Въпреки това трябва да има ефект, нали?
Днес ми е 8-ми ден от 2-ро ниво. Нямам търпение да свърши. Упражненията не ми харесват и вече започна да ми става скучно. Въпреки това продължавам напред. А относно резултатите: аз лично виждам малка разлика в бедрата. Като цяло се стегнах и най-вече се отървах от целулита, който хич не харесвах. Също така се чувствам доста по-силна, благодарение на силовите упражнения. НО искам да кажа, че аз отделно правя още по няколко тренировки на ден и може и от тях да има резултат. Освен това се храня здравословно - напълно забравих за газираното, сладкото, тестеното. Пърженото просто не мога да го откажа, но пък сведох до минимум. Ами общо взето аз това мога да кажа.
П.С. Браво POLINUTE! Страхотни резултати и за толкова кратко време. Моите адмирации!
Level 1, Day 8 и 9 DONEЧестно казано аз започнах да виждам резултати още от 5-тия ден и сега се чувствам много добре. Супер GOT ми е
Чакам с нетърпение да видя какво ще се случи на Level 2 и 3. Но аз правя и други упражнения, от които също мисля че имам прогрес ......Дано всичко, което правя да ми даде резултатите,които искам...!!
![]()
И аз поздравявам POLINUTE,браво !
Много се радвам на такива хора.
пускайте и другите снимки
Браво на теб POLINUTE ...Страхотни резултати, продължавай в същия дух и не се отказвай.![]()
Вчера направих Level 3 Day 1 .. толкова не се бях измаряла, бях потна навсякъде
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
POLINUTE, супер!!![]()
Много хубава структура имаш - тънка талия и широк ханш. Точно както обичам. Точно като моята.![]()
Днес ми е 6 ден от 1 ниво . аз абсолютно никаква разлика невиждам , храня се здравословно , без газирано , мразя сладко (май съм единствената:Д) и соленото е до минимум . Незнам може да ги правя грешно почивам си на някои упржнения за по 5 секунди , но все пак се изпотявам и измарям , но не виждам никаква разлика . Е все пак ми е 6-ти ден от 1-во ниво ама като чета всички още от първото ниво много са се стегнали и са свалили . Аз се надява към средата на 2-ро ниво да вида разлика поне :д
Привет ! И аз да се включа най—сетне ;д
Аз правих преди няколко месеца и 30 days shred и Ripped in 30 и честно казано от тези двете програми най—много ми спаднаха мерките ;д
Сега съм 47 кг, но за моя ръст (164) са ми много.. искам поне още 2 да смъкна :ДД
Някой тук да прави програмата инсанити? :Д
Иначе давайте, дами, с тренировки и хубаво хранене стават чудеса)
^2кг. са малко, давай към 12 по-добре, ако и тогава се почувстваш дебела, може още толко да смъкнеш!
Queen of the Damned
Според мен хора , които имат повече за сваляне и стягане по-рано ще видят разликата . . .Но трябва постоянство .
Момичета не мога да го сваля това чудо от нито един сайт :'( Някой да ми помогне, моля![]()
http://thepiratebay.sx/torrent/52769...uruFuel-RIP%5D *Get this torrent*
Много ти Благодаряуж тръгна.. ще видим дали ще се свали
Момичета , можете ли да ми кажете какво допълнително да правя за вътрешната част на бедрата ? Нямам възможност да ходя да бягам :/![]()