.
Отговор в тема
Страница 53 от 68 ПървиПърви ... 34349505152535455565763 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 301 до 1 325 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Тогава поговори с нея и и' кажи да спре да готви толкова мазно. Нито е вкусно, нито е полезно.

Голям фен Аватара на Barbie47
    В интернет има доста интересни филмчета за храненето, затлъстяването и т.н. Гледайте Храна ООД.. току що изгледах Захарта: горчивата истина. Толкова много научих о.О .. няма да съжалявате
    П.П. Днес си карам Pure Cardio - взех да им влизам в темпото и да ми става все по-лесно.
    MegiBoOm, хайде оправяй се скоро, стискам палци.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Ама, тия на Запад муат само бургери, чипсове и пици- те не знаят какво значи качествено ядене!
    Дали се прехранваш от салати или от сандвичи, за мен тая сухоежбина и студена храна... не е ядене.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от Dusty Виж мнението
    Имам предвид, че когато е сготвила нещо не особено здравословно, много настоява да го изям. А иначе, казва, че когато има нещо сготвено (от нея), няма нужда да правим други. Когато я молих да спазвам някакъв режим, изрично казах, че аз ще си готвя. Можете да видите режима, на първите страници. Мисля, че е много добър.
    Много настоява, окей, ама не ти го е навряла в устата, крещейки "ИЗЯЖ ГО!!!", нали? Просто поговори с нея човешки, убеди я да готви с масло, а не с олио (дори е по-вкусно!), да не пържи и панира толкова много, да не готви само ориз или картофи примерно и си готова, не е чак толкова сложно...

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

А това с неяденето на манджи... ами, обидно е. Ако готви мазни неща, избягвай ги, ама да не ядеш пиле по ловджийски/кюфтета по чирпански/чушки с доматен сос/пълнени чушки, си е просто правене на интересна. Да не сме на Запад...
    Е, това пък са глупости. Аз винаги съм хейтвала всякакви манджи, гнусни са ми, а и съм злояда. Също така не ги намирам за особено полезни. Много по-добре се чувствам като се нахраня с печено месо/кашкавал/сирене и салати, примерно, отколкото като ям някакви манджи. Различни хранителни навици и вкусове.

Към Dusty:
    Защо трябва да я питаш дали можеш да започнеш да спазваш режим? Събуждаш се сутрин, правиш си закуска, готвиш си за през деня, примерно, и просто не ядеш от манджите й. И да се цупи, и да мрънка, няма да продължи дълго и ще те остави.

Голям фен Аватара на Dusty
    Благодаря на всички за съветите!

Аз днес приключвам ден 7 :P и съм доволна от себе си ...мн даже .

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Малко не е в темата, но:
    Някой да ми предложи хубав йога курс за вкъщи?

edit: Разбрах, че фехтовката била много полезна за всички мускулни групи и много се радвам, че съм я записала в университета. А и била чудно кардио, което ще ми помогне за кръвното, надявам се, че цяло лято имам проблеми...
    Последно редактирано от XTREMEFREERIDE : 08-19-2013 на 10:37

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Barbie47 Виж мнението
    В интернет има доста интересни филмчета за храненето, затлъстяването и т.н. Гледайте Храна ООД.. току що изгледах Захарта: горчивата истина. Толкова много научих о.О .. няма да съжалявате
    П.П. Днес си карам Pure Cardio - взех да им влизам в темпото и да ми става все по-лесно.
    MegiBoOm, хайде оправяй се скоро, стискам палци.
    Миличка, наистина горещо те адмирирам за всичките усилия, които полагаш, защото е рядкост... Хубаво е да спортуваш, хубаво е да си следиш храненето и външния вид, но с тия филми... т'ва е мноооого наклонена плоскост, внимавай.

^ Благодаря, но недей да съдиш, преди да си гледала поне един. "Sugar: the bitter truth" си е точно документален филм- има вкарана много биохимия и се обсъжда защо фруктозата е отрова. Просто споделям мнение. Сега се сещам за един много интересен. Той е относно един мъж, който по принцип се храни много здравословно, но решава да направи експеримент (като преди това прави всякакви изследвания върху тялото си) като яде в продължение на един месец САМО Макдоналдс. Филма е доста лекичък и интересен същевремено- Supersize me мисля, че се казваше.
    ПП: ден 10-ти Супер се справям. Shaun T има доста програми освен Инсенити-то. Има една, която се прави по 25 мин. само 5 пъти в седмицата - общо продължава 30дни. Някой правил ли я е? Гледах доста добри постижения и с нея.
    Хайде приятен ден от мен.

Не, в никакъв случай не те осъждам, по-скоро е един вид... опасение, да го наречем. Гледала съм такива филми. От една страна съм скептична към възможността някой наготово да ти каже еди-какво-си и то да е напълно вярно, а от друга (от която всъщност се изказвам) т'ва със здравословното хранене, био лайна и тъй нататък е интересно, но твърде лесно от интерес/хоби става страст и неусетно преминава в мания. Това имах предвид. Да внимаваш да не си навредиш от прекалено много здравословен режим.

Повече от фен Аватара на rositzza
    Ден: пореден
    Отказвам се да броя Знам само, че започвам 3та седмица.Записах си мерките седмица и половина, след като почнах, трябваше още в началото, но не ми дойде на акъла . Ще видим началото на септември дали ще има някаква разлика. И в кг, и в огледало, и мерки, и вс

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ^ Благодаря, но недей да съдиш, преди да си гледала поне един. "Sugar: the bitter truth" си е точно документален филм- има вкарана много биохимия и се обсъжда защо фруктозата е отрова. Просто споделям мнение. Сега се сещам за един много интересен. Той е относно един мъж, който по принцип се храни много здравословно, но решава да направи експеримент (като преди това прави всякакви изследвания върху тялото си) като яде в продължение на един месец САМО Макдоналдс. Филма е доста лекичък и интересен същевремено- Supersize me мисля, че се казваше.
    ПП: ден 10-ти Супер се справям. Shaun T има доста програми освен Инсенити-то. Има една, която се прави по 25 мин. само 5 пъти в седмицата - общо продължава 30дни. Някой правил ли я е? Гледах доста добри постижения и с нея.
    Хайде приятен ден от мен.
    Коя е тази програма, за която говориш?
    edit: Аз отивам тази вечер за седмица на моренце с приятели и сега знам какво нездравословно ядене и пиене ще падне, та ще се стягам здраво като се върна, че....хаха. Успех мацки!
    Последно редактирано от MegiBoOm : 08-19-2013 на 15:55

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm Виж мнението
    Коя е тази програма, за която говориш?
    edit: Аз отивам тази вечер за седмица на моренце с приятели и сега знам какво нездравословно ядене и пиене ще падне, та ще се стягам здраво като се върна, че....хаха. Успех мацки!
    Ууу и на мен ми стана интересно
    Shh...<3

http://www.youtube.com/watch?v=oAfcfOvd1ro Чака си реда след Инсанити-то

Град
    My own world
    http://www.youtube.com/watch?v=oAfcfOvd1ro Чака си реда след Инсанити-то
    малЕй!

прави ми впечатление;че тук мн.хора се хранят "чисто" както се казва и първо-наистина поздравления,защото е много по-здравословно и със сигурност един ден организмът ви ще ви благодари.само че ми е интересно,когато го правите не за да свалите килограми,ами го възприемете вече като начин на живот един вид това неядене на манджи,разни пакетирани неща от сорта на солети,кроасани и.т.н. не срещате ли някакви трудности така да се каже-примерно отивате на обикновено парти или рд и всички пият газирани напитки,ядат чипсове,реже се торта и.т.н.,предполагам схващате за какво говоря : какво правите тогава,карате на фотосинтеза или..?

Повече от фен Аватара на rositzza
    Разбира се аз си правя някой изключения, когато съм на парти или рд си го позволявам, но в граници И да вметна... не пия алкохол. Говоря за тортата и газираните напитки. Иначе в началото ми беше малко трудно да не пия толкова често от натуралните сокчета в кутия, които тогава ми се виждаха толкова неземно вкусни. И как да не ми е било, като всеки ден си дънках по един сок На работа, в нас.. в рейса дори изкарвах еднолитрова кутия от дамската си чанта и прилично си подпийвах (и не, не се бъзикам ). Tака става когато минаваш през кварталното магазинче преди работа.

Град
    My own world
    Сега дори ми е още по-важно да се занимавам с нещо, което да ме изтощава физически, за да не мисля за онова, което ме изстисква като мокър парцал психически. И много ме накефи идеята на Barbie47 за картинките по стената. В моята стая в Банско стената е облепена с всякакви неща, които ме мотивират по всякакви теми. Много обичам този подход. Но пък не ми беше хрумвало да се мотивирам да спортувам така. Чудно, благодаря за идеята! Ще се допълва с принтени картинки.

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Някой да ми предложи хубав йога курс за вкъщи?

^ Мерси. И на мен ми е готинко като се събудя и да си ги гледам
    Днес съм 11-ти ден от Insanity- Cardio Recovery- малко повечко дишане, йога. А и една питанка.. някой пробвал ли е да си вари жито? Аз като бях малка (баба ми правеше) ядох, но със захар и орехи. Та има ли човечец, който ей така си го яде, да сподели идейки... Една приятелка като си го свари, си го поръсва с фибри и каза, че е много вкусно. Та обмислям идеята да ми се вмъкне в списъка с "храни, които мога да си нося в училище, за да не умра от глад с тея ябълки"
    Хубав ден (изпълнен с изтощителни тренировки )

Град
    My own world
    Барби (вземи да си кажеш името), разгледай малко повече за житния режим, може да ти хареса. Аз лично не мисля, че бих го издържала, но във връзка с него 100% ще има нещо, което да ти подскаже как да си ядеш житото. Аз пшеница много обичам, но сама не съм си правила до сега. Иначе, сварява се, натрошават се малко обикновени бисквити вътре (ама наистина малко!), настъргва се лимонова кора, натрошават се орехи и накрая можеш да си я подсладиш с мед, вместо захар. Много ми е вкусно и супер добре засища! А и е полезно, да не забравяме.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fierainquieta Виж мнението
    прави ми впечатление;че тук мн.хора се хранят "чисто" както се казва и първо-наистина поздравления,защото е много по-здравословно и със сигурност един ден организмът ви ще ви благодари.само че ми е интересно,когато го правите не за да свалите килограми,ами го възприемете вече като начин на живот един вид това неядене на манджи,разни пакетирани неща от сорта на солети,кроасани и.т.н. не срещате ли някакви трудности така да се каже-примерно отивате на обикновено парти или рд и всички пият газирани напитки,ядат чипсове,реже се торта и.т.н.,предполагам схващате за какво говоря : какво правите тогава,карате на фотосинтеза или..?
    Носиме си в кутии ориза с пилето и се смееме на балъците! Други малоумни въпроси да зададеш?
    Queen of the Damned

А знаете ли откъде мога да я дръпна тази програмка focus t25? Ще се прави
    едит: ем който пита преди да провери намерих я в замунда
    Последно редактирано от TheBlackPanther : 08-20-2013 на 09:22
    Shh...<3

Голям фен Аватара на Dusty
    Може ли да ми кажете някой сайт, където ги има групите (въглехидрати, бетъчини и т.н.)? Аз уж търсих, ама нищо. Смятам да започвам да се храня на принципа на 90 дневната. Така поне понякога ще мога да ям манджите на мама (дори мазните).

Ако искаш да се храниш разделно, трудно ще стане с готвено. Тря'а само задушени ра'оти. Забравяш за чорби и прочее.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си