- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Знам.Ако може да ми кажете сайт, където ги има групите.
![]()
Абе, спазвате ли nutrition guide-а на инсенитито?
Момичета , тъй като не мога да свалям абсолютно никакви файлове или да гледам клипчета на лаптопа има ли някакъв друг вариант да гледам програмата или трябва да моля приятели да ми ги качат на флашка ?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
^ В youtube едва ли ще я намериш цялата.. по-добре помоли да я дадат на флашка, но ако говориш за Insanity, на мен ми е 8.00 GB, така че ти трябва и флашка с по-голяма памет.
XTREMEFREERIDE, аз го прочетох, има доста полезни неща, но като цяло не спазвам точно храненията, а просто гледам да се вмъквам в 1400кал. и да следя съотношението въглехидрати, протеини и мазнини.
П.П. Анна-Мария съм.
Dusty, аз също съм я спазвала и си е трудничко.. особено като бях на училище беше ад- правех си чист ориз, сварени картофи, носих си кис. мляко или плодове и в началото като си занесох печени чушки с ориз ( бяха си режимни) ме гледаха ей така о.О о.О, нооо да не ти пука![]()
![]()
Ани, 90 дневната имаше ли ефект при теб? Аз от 3 седмици я карам някъде, не чак толкова стриктно, колкото ми се искаше, но мисля, че има някакъв резултат. Отдавна не се бях качвала на кантар и за свалени килограми не мога да говоря, но се забелязва по дрехите. Аз главно заради нормализиране на кръвното я захванах нея. И за това ми се струва, че помага.
И аз не спазвам много храненето. А в даскало не съм имала проблем.Отсреща имаше супермаркет и си купувах по някой плод и кисело мляко
Ние в училище имаме стол и там може да избираме между нняколко ядения, затова аз не си нося храна отвкъщи за обяд. Аз не смятам да я спазвам точно, ами просто да се храя разделно. Та за трети път питам: може ли да ми кажете някакъв сайт, с тези групи?![]()
Ставате банални ве4е с тва разделно!
Queen of the Damned
И какво му е на разделното? Не съм му привърженик в никакъв случай, но ако някой с подобно хранне е здрав, чувства се добре и постига целите си с него, кои сте вие, че да му давате акъл как да се храни?!
Дам, всеки организъм се чувства добре по различен начин.
Аз лично като започнах така да се храня, много по-добре се почувствах. Както казах преди - за 3 седмици ми се подобри кръвното моментално, а преди това и до припадъци стигах. Оставете хората да си преценяват сами за себе си.
От 90 дневната аз свалих 6кг. Доволна съм, но липсата на овесени ядки сутринта много ме мъчеше![]()
П.П: днес 12 ден от Insanity. Утре за 1-ви път ще правя Pure Cardio and Cardio Abs и знам, че сигурно ще почина на място след 10-тата минута, но съм психически подготвена за всичко.![]()
Cardio Abs не е нищо особено (поне за мен) ама Пюр кардиото ме изтощи от всякъде. Накрая пише не "спирайте да се движите" и в същото време всички се бяха изпотръшкали на земятавключително и аз. Доволно се посмях
![]()
Ден 13- pure cardio and cardio abs. Доста изтощително си беше. Утре почивам и след това Fit test.![]()
Направих Fit test-a на инсенитито. Плюя кръв направо. И от умора, и от кеф. Голяма забава ще падне.![]()
Да ви питам нещо - днес ще правя 5 ден на 1во ниво , обаче мускулната треска ми намаля значително . Това така ли трябва да е ? И още нещо - вие преди тренировка ядете ли и какво ?
Ами според мен е нормално да ти намалее мускулната треска, тъй като тялото ти започва да се приспособява и да свиква със степента на натоварване. Все пак няма да имаш цял месец всеки ден мускулна треска. Иначе относно яденето- аз хапвам след тренировка. Да кажем например обядвам си в 12:00, тренировка в 15 и след като приключа хапвам.
П.П.: днес карам почивка. Утре ми е пак Fit test и този път смятам да си запиша всичко, тъй като миналия път не писах ( за което искрено съжалявам)
Днес влизам в един магазин и виждам черен шоколад със стевия о.О http://www.zdravoslovnihrani.net/ind...product_id=316 взех си веднага и е страхотен. На 100гр. има само 4,7гр. въглехидрати, шоколадът е 40гр. Радвам се за откритието си![]()
Ооо, ще се пробва шоколадчето!
Днес май ми е 17ти ден (не съм мн сиг) Нещо ме болят глезените от известно време и се чудя дали да не го спирам да почна нещо др
Последно редактирано от rositzza : 08-23-2013 на 15:46
Официално 15-ти ден завършен. Днес минах fit test-а и съм доста доволна. Много бързо ми минават дните и гледам максимално да им се наслаждавам![]()
P90x някой?
почнах и аз да правя инсенити (аз и преди по едно време го превех ама несериозно).
голяма мъка са ми някой тренировки,направо издъхвам.
днес ми е 7 ден - почивка,но от както съм почнала програмата,пропуснах 2 дни (ех,сега можех да съм на 9 ден ;д)
както и видеото,което е само с загрявка и реших днес да правя нея от колкото нищо
и дам .може би и аз ще си отбелязвам тук на кой ден съм ;д
Ден 16! Горда съм със себе си, защото дори гадният цикъл не можа да ме спре![]()
момичета, аз се върнах днес от Слънчев и съм в депресия от тишината в насплаче ми се просто, ама....
иначе от утре почвам 90дневната нова програма на Shaun T - Force T25 и ще видим колко ще я издържа, хубавото е, че е 25минути тип Инсенити, но без почивка и няма да ми отнема много време
Ден първи - nailed it!
Жестока е тази програма! Същата като Инсенити, само където е по 25минути, защото няма никакви почивки.
Цялата съм в пот и съм много доволна, хаха.