.
Отговор в тема
Страница 56 от 68 ПървиПърви ... 64652535455565758596066 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Добре де, а тези, които живеете в блок, не тропате ли много? ;/ Аз по принцип главно заради това спрях 30ds, а така ми се иска пак да започна нещо.
    Ориентирай се към пилатес и йога, ако не искаш да скачаш и да вдигаш шум. Може и няк'ви статични упражнения да си правиш,без няк'ва готова програма, ако това ти върши работа.

От долния етаж вдигат 10 пъти повече шум и то вечер така че не ме притеснява аз като им дигна малко шум. Айде сега 30 минути ще издържат
    Shh...<3

Мега фен Аватара на babity
    Първи ден на Т25 успешно завършен. Малко модифайствах от време на време, ама го намирам за нормално, при сегашната ми обездвиженост.

Голям фен Аватара на Barbie47
    Воала <3
    http://prikachi.com/images/436/6498436A.jpg
    http://prikachi.com/images/440/6498440k.jpg (това бялото са фибри.. да не си помислите нещо )

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Брей, изглеждат супер!
    Ab Intervals - NAILED IT!
    довечера пак колелце
    за закуска хапнах пъпеш, а сега ще си угодя с ориз със зеленчуци, хаха

Повече от фен Аватара на rositzza
    Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Добре де, а тези, които живеете в блок, не тропате ли много? ;/ Аз по принцип главно заради това спрях 30ds, а така ми се иска пак да започна нещо.
    Точно тези под нас не ги жаля много

На 5ти ще стане 1 месец от както съм почнала да тренирам нещо изобщо Ако бях продължила с 30ДС щяхме да видим големите резултати, ама пустото му място не стигаше

Една моя приятелка също го прави и казва, че има ефект. Пожелавам ти успех.

Голям фен Аватара на misha.rooney
    Аз утре почвам 2 ниво на 30ds , обаче нещо гърба много ме боли и като правя един вид кардио ( това , което подскачаш и вдигаш ръцете ) направо не издържам .. Ама ще си довърша програмата

Днеска си свърших 2рия ден от Т25 и реших да видя утре какво ме чака...всичко ме заболя само от гледане Меги ти жива ли си? :3
    Shh...<3

Град
    Света На Мечтите
    О, и още как!
    Утре ще те убие Шон, ще видиш
    аз не можех да ходя след Total Bodz Circuit-a
    а утре имам и две неща на всичкото отгоре

Днес ден 20-ти. Утре почивка и почвам последна седмица от 1-вия месец. А с тези части T25 колко време е ама цялата програма?

Град
    Света На Мечтите
    всичките - 90

Град
    Света На Мечтите
    Е, направо ми се е*а майката на краката днес
    понеже утре следобяд заминавам и се връщам понеделник следобяд Stretch-a ще го направя утре сутринта вместо неделя, а понеделник като се върна си почвам 2рата седмица
    Иначе забелязвам, че луфтчето нещо от тея тренировки взема да намаля и не е много гот ахах

Голям фен Аватара на Dusty
    Здравейте отново, момичета! Значи аз ще почвам 30 days shred, обаче имам едно притеснение - от 1-ви до 12-сти съм на море и там няма да мога да я правя. Затова се чудя, да я почна ли сега и да я продължа след морето или да изчакам?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Започни си я направо след морето.

След морето по-добре.

Абе и аз 3- тия ден не го nailn-ax много ама...дано утре е по-добре. Иначе Меги на 6-тия ден някакви мерки ли се правеха?
    Shh...<3

Град
    Света На Мечтите
    да, но аз ще ги направя на 7-я (:

Почивката свърши. Нямам търпение утре Шон да ме изцеди- Pure cardio and cardio abs.

Пфф аз нещо се обърках и пак отначало почнах календара До ноември месец ще съм готова ;д Но виждам че коремчето ми е намаляло

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Понеже тази е по - активната спортна тема искам да попитам за добри клипчета с табата за цялото тяло? Имам си часовника и примерно разпределение със собствена тежест, но искам да видя и някакво клипче. Пробвах тази на Румяна за цялото тяло, но не получих ефект "не мога да си отлепя тялото от пода".

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ъъъъ, не зависи от упражнението. Какви клипчета искаш? Целта е да влагаш максимално усилия през работния интервал от 20 секунди, без значение дали клякаш, правиш бърпита, високи колене, лицеви, коремни и така нататък. Просто си избираш 1,2 или 4 любими упражнения и даваш всичко от себе си, не да правиш почивки и да се задъхваш. После ми кажи пак, че не си изцедена. То нали това е замисъла на занятието - темпото да е много високо, защото времето е много кратко.

PS: чудя се и аз дали да не започна едно Инсенити с началото на учебната година. И без това покрай мен също има хора, които го правят, и само ме блазнят хаха

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm Виж мнението
    Е, направо ми се е*а майката на краката днес
    понеже утре следобяд заминавам и се връщам понеделник следобяд Stretch-a ще го направя утре сутринта вместо неделя, а понеделник като се върна си почвам 2рата седмица
    Иначе забелязвам, че луфтчето нещо от тея тренировки взема да намаля и не е много гот ахах

А да те питам ти коя програма правиш? 30 Dsh или Инсанити ?

Град
    Света На Мечтите
    правя Т25(:
    пс: за утре имам Стреч-а, но тичам след малко да го правя, че утре няма да мога

Голям фен Аватара на shutUp
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Понеже тази е по - активната спортна тема искам да попитам за добри клипчета с табата за цялото тяло? Имам си часовника и примерно разпределение със собствена тежест, но искам да видя и някакво клипче. Пробвах тази на Румяна за цялото тяло, но не получих ефект "не мога да си отлепя тялото от пода".
    С тази техника смъкнах доста от краката!
    примерно правя упражненията от този клип: http://www.youtube.com/watch?v=WOvIKdG7AwM
    редувам си ги, включвам и всякакви подскоци, за които се сетя...
    ии така.. 20 сек. скачаш като ненормална, с всички сили, а после 10 сек. почивка
    старая се да правя поне 20 мин., адски много се изпотявам, а съм правила и доста по-дълго като времетраене кардио.
    препоръчвам ти го с два крака и две ръце
    Последно редактирано от shutUp : 08-31-2013 на 09:01

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си