- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Здравейте !Не е точно по темата ,но днес разглеждах различни тренировки и попаднах на една която ми се стори добра ,но искам да чуя и други мнения.Аз съм висока 165 и съм 57кг. искам да стана поне 53-4 .http://data2.whicdn.com/images/94403770/large.jpg това е тренировката .Чакам мнения ^_^.
Днес ми беше първия ден от 30дш. Честно казано не ми се стори толкова трудно, приятно ми беше, като най-гадната част ми беше разтягането на края - толкова негъвкав човек като мен няма да намерите
И ме притеснява миенето на косата - ужасно дълга е и не мога да си позволя да го правя всеки ден. Някакви предложения?![]()
Слагам 20 лв, че съм по-негъвкава. :Д
Аз нямам нужда да си мия косата след тренировка, само аз ли съм така?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз не я мия след тренировка. Да отбележа - днес успешно завърших трети ден. Много съм горда със себе си, въпреки че знам, че ми предстоят още 27, от които 20 по-трудни. Но важното е, че мускулнатa почти ми мина и вече не се спирам на кардиото![]()
Понякога ми се поти в корените и се омазнява още по-бързо.
И викате има повече ефект за горната част, отколкото за долната, така ли?
Не знам за коя има повече, аз съм с надеждата, че за всичко помага ..![]()
започнах упражненията днес, като за първи ден не са достатъчно, но постепенно ще ги увеличавам..просто се отпуснах за 3- 4 месеца и доста си пролича, смятам да стана около 50 кг и тялото ми да си е хубаво и релефно с плочки дори, без мазнини никъде..!!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
При мен да, защото аз имам повече натрупвания в долната част. Тя сваля равномерно явно.
Аз плочки не ща, но искам да си стегна бедрата и да стане phat ass![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Имам дилема!Започнах в събота левел 1 и го направих без спиране.После направих малко пилатес за разнообразие.В неделя имах адската мускулна треска.Болеше ме де що има мускул за болка.та не успях да си направя упражненията.Вчера също ме болеше,но си ги направих докрай без спирка.питането ми е ако в събота,например, направя 2 пъти упражненията,вместо един,ще се брои ли за наваксване на изпуснатия ден или си се брои само за един ден?
Ако питаш мен - направи си го само веднъж. Просто все едо си пропуснала този ден и направи 2-ри левел още 9 дни, вместо 8. Иначе ще се преумориш, а и не виждам смисъл. Аз така бих постъпила![]()
Аз по принцип съм малко притисната от времето и затова ми се иска да си вървя по плана,който направих още в началото.Но може би ниво 1 ще е 9 дена,а ниво 2 ще е 11 дни. После ниво 3 ще си е 10 и готово.След това искам да направя Ripped in 30 пак на Jillian.Но пъво това да мина,де
Днеска ми е втори ден от първо ниво. Надявам се да има резултат накрая. Аз не искам да свалам, а само оформяне. :д
Аз съм на трети ден.Много съм доволна.Имам още мускулна треска на прасците,но издържам без проблем тренировката и то на по-тежкия й вариант.Още ме тормози тоя пропуснат ден,ама карай.Днес прегреших и с две бонбони че едни колеги имаха рожденни дни и нямаше как да откажа,но иначе съм безупречна в яденето.Усещам се вече по-стегната и даже с по-малко сантиметри.нямам търпение да видя резултатите след 27 дена.ще се меря след края на всяко ниво за да следя разликата, макар че при мен винаги разлика има в това как изглеждам,но не и в килограмите.
Cloud9 как се храниш?Защо ти е да има разлика в килограмите, ако изглеждаш по-добре? :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Успешно завършен 5-ти денВече правя по-тежкия вариант на тренировката и започвам все по-малко да се изморявам.
![]()
Pamaa, Честит Рожден Ден! да си жива и здрава и успех във всичко:P
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
И на мен целта ми е да изглеждам добре,не кантара да показва разлика само,защото съм наясно че теглото не е само сланината /грубо казано/. Просто като си мислиш че си напреднал и после се премериш и видиш 3 кг отгоре /случвало ми се е много често/ е малко разочароващо. Не се храня особено правилно иначе.Ставам в 6 часа и се прибирам вкъщи в 6 и 30 та програмата с храненето ми е малко трудна.Сутрин пия фреш от портокал и грейпфрут към 8:30 /не мога да ям веднага след като стана/. После към 10:30 ям кисело мляко с овесени трици и половин банан.Напоследък си купувам стевия и така си го подслаждам понеже мразя кисело мляко.За обяд , към 12:30 обикновено,хапвам пилешко печено със салата или малко ориз или си нося сварени яйца плюс салата.Към 14:30 хапвам плодче пак.Гледам да вечерям съм 17 часа пак нещо леко със салата.замених сиренето с извара,пия понякога по една малка чаша прясно мляко /понеже само плодовете ми дразнят корема/. Следя си калориите и гледам да са по-ниски сега тъй като и упражненията не са чааак толкоз интензивни.после ще ги увелича.Готвя без мазнина /където е възможно/,пържа си яйца на тефлонов тиган и си правя от време на време мъфини с овесени ядки и черно брашно.Та не съм перфектна,но това е още началото.След тренировка огладнявам понякога и тогава хапвам пак плод.Обичам и сурови ядки и сушени смокини та и това скоро ще добавя към режима.
Аз въпреки че гледам да се храня добре, никога не съм можела да се храня така по час и по режим. Имаш моите поздравления.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не е много сложно.По-сложно е самото ограничаване,защото съм на работа и си нося храна ,която приготвям предишната вечер.А и обожавам сладки неща и пица та това е много сериозен проблем при мен.Но се свиква с всичко.ден 4 мина успешно вчера,днес съм на ден 5.
На мен ми е проблем да ям едно и също постоянно.В момента постя и не се изкушавам от хората наоколо, но ми е сложно да измисля какво мога да ям.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
О, суровите ядки са супер за прихапване. Аз ям кажи-речи всеки ден... сурови бадеми ядях, но не ми бяха любимите, само към печени и солени ме влечеше (и с портокалов сок, майкоооо, така съм преяждала само с тия двете!). Фъстъците никога не са ми харесвали, ама бадемите ми бяха страст, обаче от септември насам изобщо не съм яла осолени ядки. Взех си миналата седмица 200 грама печени бадеми и литър портокалов фреш, напуках се (с извинение) и ми мина меракът.
Обаче сурови лешници, бадеми, орехи имам по абсолютно всяко време вкъщи, даже понякога по два вида от изброените.
Харесва ми да си намачквам авокадо, да го овкусявам със сол и да си го мажа на пълнозърнести крекери. Ако имам време, сварявам едно яйце, режа го на филийки и си го слагам и него. Може към авокадото да добавиш наситно нарязан домат, малко към гуакамоле започва да отива :д
Иначе и аз забелязвам, че не ми е проблем да вечерям по-рано, стига после да се удържа към 10 да не изям нещо като половин пакет Харибо - снощното ми изпълнение, или шоколад. Поне се утешавам с мисълта, че е черен :д