- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свръшването в устата иии.....
Абе момчета така свършвате и в устата и ако тя иска да ви целуне.......... Я кажете бихте ли се целунали с нея или ?
Незнам аз да ви кажа например не бих но по тази логика и вие като я лижете тя не трябва да ви дава да я целувате и ............ я кажете нещо![]()
Ми има момчета, за които би било проблем, има и такива, за които НЕ е проблем?!
Теб какво те интересува дали minchorna и другите потребители от мъжки пол ще си целунат приятелката или не?
Ако ти не искаш, а явно не искаш - или поговори с момичето, как се чувстваш спрямо това предварително(за да не ти каже, че си кретен после), или не ѝ свършвай в устата!
Ми то по тая логика да вземем да си слагаме и антибактериални ръкавици като се обарваме. :Д
да слуша
Не знам какъв ви е проблема да се целувате след френска...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Окей ще се радвам и други да споделят![]()
тая тема е дъвкана толкова пъти...
Welcome to the Jungle...
но той иска да чуе,бе,Илия![]()
maDamn
мда, иска да чуе мненията на силовия пол, демек Любо Чука, Митьо Крика, Любо Лежанката и компания.![]()
Welcome to the Jungle...
И с хипертоничка криза, не вАжи.
Искаш да чуеш мнение на силния пол,което кво искаш да ти каже? Има и такива ,които целуват и такива ,които не го правят , а те според мен не заслужават да ги задоволяват по тоя начин...but that's just me.
maDamn
Има една песен гъмзата-сефте ех тези момичета разсипа ги еи само снимки и усмивки и т.н тцтцтцтцт
И какво ти е гнусното да я целунеш след като си свършил в устата и? От себе си ли се гнусиш? Или просто си егоистичен кретен?
За мен лично не е проблем след като ме е лизал да го целуна, даже се случва доста често, и не намирам нищо гнусно или гадно в това.
Ох, мале, пак ли същата тема..
Ай ся, да видим Силовия пол к'во ще кажат..
Иначе, тъпо е. Ама като те гледам, женското мнение няма особена тежест, така че да видим мъжленцата какво мислят.
Явно си някой нечистоплътен и си го знаеш,щом се гнусиш от самия себе си..аз нямам проблеми с това..гълта/плюе всичко и след това целувка.Би било обидно за нея да й кажа първо да си измие устата и тогава ще я целуна.
Айде да речем, че е нормално да има момчета, които не искат, или поне не е единствения такъв.
Обаче проблема е, ако ѝ свърши в устата, тя понечи да го целуне и той ѝ изръси: "Иди си измий устата". За това авторе, гледай да не се стига до такава ситуация, предупреди я деликатно и навреме, че не би ти било приятно,а не да ѝ го сервираш в последния момент!