.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 131

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Markuss Виж мнението
    Горките "дами"! Обидно ще им е, ако не ги уважат с целувка, след като са им свършили в устите... само си представете картинката, хахахаха, някаква намазана в мутрата със сперма, прави гримаса на оскърбление (сякаш й е останало някакво достойнство, което да бъде засегнато, хаха), след като са й отказали целувка от човек, когото очевидно не дава 5 пари за нейното "достойнство" ... смееееееех
    Много изкривена представа имате за значението на думата "уважение" или "достойно държане"... Жената принципно е олицетворение на нежността, любовта, топлотата, близостта. Чрез тези й качества тя подхранва авторитета си. След като сте позволили да ви обидят с един тек в устите ви, не разбирам как проявявате такова лицемерие, че да се обидите от една съвсем нормална следствена реакция на другия. Човек не е това, което си мисли, че е, а това което действително прави - след като го поемате като к*рви, ще ви третират като такива без грам уважение. После се чудете и възмущавайте тук, аджеба, защо момчетата са такива прасета.
    Ами браво. Продължавай да мислиш така и никога няма да получиш свирка.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ами браво. Продължавай да мислиш така и никога няма да получиш свирка.
    О, не :о ! Само не и това...
    Вземи понаучи нещо за някого, преди да наричаш масата стол. Свирки получавам, когато си пожелая, но това не променя факта, че жената се самоунижава по този начин. Като вкарва нещо, което не е предназначено за устата й именно в нея. По вашата логика, що не вземеш да сереш в чинията си и да започнеш да ядеш от тоалетната? Има неща в природата, които не можеш да промениш, устата не е полов орган, гъзът ти също. И наркоманите се чувстват божествено, като си забият херца във вената и те правят това, което им доставя удоволствие, това прави ли го достоен за уважение? Но не ме разбирай погрешно, както казах по-горе, аз обичам да ми правят свирки и всякакви извращения. Но това не ги прави по-малко извращения. Поне не проявявам лицемерието, да ги крия зад красиви изрази и думи от сорта на "ми, то това е нормално, едни истински хора само могат да го правят това, не другите комплексарчета"...
    А ако и в истинския живот реагираш така импулсивно и неадекватно с непознати хора, ти желая мнооого късмет, понеже ще ти трябва

Вземи понаучи нещо за някого, преди да наричаш масата стол. Свирки получавам, когато си пожелая, но това не променя факта, че жената се самоунижава по този начин.
    You may be on your knees...but you got him by the balls. Унижение, викаш...

Като вкарва нещо, което не е предназначено за устата й именно в нея. По вашата логика, що не вземеш да сереш в чинията си и да започнеш да ядеш от тоалетната? Има неща в природата, които не можеш да промениш, устата не е полов орган, гъзът ти също.
    Малиии, добре, че ми отвори очите! Въобще не знаех колко е унизително да си нося ластика за коса на китката. Пък като се сетя колко молови и химикалки съм издъвкала...не, с тоя срам не мога да живея, отивам да се метна от моста... Смешник.

И наркоманите се чувстват божествено, като си забият херца във вената и те правят това, което им доставя удоволствие, това прави ли го достоен за уважение? Но не ме разбирай погрешно, както казах по-горе, аз обичам да ми правят свирки и всякакви извращения. Но това не ги прави по-малко извращения. Поне не проявявам лицемерието, да ги крия зад красиви изрази и думи от сорта на "ми, то това е нормално, едни истински хора само могат да го правят това, не другите комплексарчета"...
    Изпусна точката, а... Аз обожавам шоколад и се чувствам божествено като го ям...как ли някой някога ще ме уважава...

Мега фен
    Град
    <3
    Вземи понаучи нещо за някого, преди да наричаш масата стол. Свирки получавам, когато си пожелая, но това не променя факта, че жената се самоунижава по този начин. Като вкарва нещо, което не е предназначено за устата й именно в нея. По вашата логика, що не вземеш да сереш в чинията си и да започнеш да ядеш от тоалетната? Има неща в природата, които не можеш да промениш, устата не е полов орган, гъзът ти също. И наркоманите се чувстват божествено, като си забият херца във вената и те правят това, което им доставя удоволствие, това прави ли го достоен за уважение? Но не ме разбирай погрешно, както казах по-горе, аз обичам да ми правят свирки и всякакви извращения. Но това не ги прави по-малко извращения. Поне не проявявам лицемерието, да ги крия зад красиви изрази и думи от сорта на "ми, то това е нормално, едни истински хора само могат да го правят това, не другите комплексарчета"...
    А ако и в истинския живот реагираш така импулсивно и неадекватно с непознати хора, ти желая мнооого късмет, понеже ще ти трябва
    Тогава не заслужаваш и грам момичетата, с които си.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Тогава не заслужаваш и грам момичетата, с които си.
    Тъй като все така упорито и нахално поставяш заключенията си спрямо мен, нека ти споделя нещо за себе си, поне да не изглеждаш толкова глупаво и стреляща на посоки.
    С всичките ми приятелки, включително и сегашната, съм бил и съм все още в кристално ясни взаимоотношения. Преди да се обвържа с който и да е, съм си правил труда, да го опозная и да позволя той да направят същото (а не за 1-2 седмици да се забършем, както правят масата от вас, а после ревете в другите теми). След като и 2мата имахме представата кой седи пред нас, и 2мата направихме съзнателен избор, да се обвържем. Така, че смятам, че и 2мата се заслужаваме еднакво, благодаря ти все пак за кретенския коментар . Проблемът на повечето от вас е, че живеете в илюзията, че риби в морето има бол. Че когато не ви хареса нещо у някого, вие го изхвърляте или пишете малоумни коментари по форумите, вместо да се развиете заедно или поне да се опитате, да проумеете какво иска да ви се каже :д

Мега фен Аватара на Chacho
    1. Правят ти свирки.
    2. Жените, които правят свирки, не са достоини за уважение.

Следствие: Излизаш с жени, които не уважаваш.

Въпрос: Достоен ли си за уважение?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    1. Правят ти свирки.
    2. Жените, които правят свирки, не са достоини за уважение.

Следствие: Излизаш с жени, които не уважаваш.

Въпрос: Достоен ли си за уважение?
    Не мисля, че има човек, който да е достоен за уважение. Всеки от нас прави и мисли неща, които са толкова тъмни, че в тъмното биха се различили. Бих уважил отделен жест или случка, но като цяло човешкото същество към днешна дата (а и не само) е доста мръсно и объркано същество, което се къпе в собственото си лицемерие, заблуждавайки себе си и околните, че начинът му на живот и системата, в която живее са действително нормални и добри.
    А колкото до следствието - повече от е ясно и без да го пишеш... все пак аз съм писал по-горния пост, не мислиш ли? :д

Мега фен Аватара на Chacho
    Всеки от нас прави и мисли неща, които са толкова тъмни, че в тъмното биха се различили.
    А умението да избирам в кои да се вслушам е и причината да не съм психопат.

Както и да е, наблягам на това, че мнението ти е лично, а го изкарваш всемирен закон.

Животните и растенията не са предназначени да ни влизат в устата, но се храним. Дали е достойно за уважение и как въобще ще го тълкуваме - лична преценка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    А умението да избирам в кои да се вслушам е и причината да не съм психопат.

Както и да е, наблягам на това, че мнението ти е лично, а го изкарваш всемирен закон.

Животните и растенията не са предназначени да ни влизат в устата, но се храним. Дали е достойно за уважение и как въобще ще го тълкуваме - лична преценка.
    Животните и растенията са енергия, която поглъщаме и преработваме, за да си доставим нужната такава на себе си. Тоест, това е един от начините. Да ти се изцепат в устата или да те изчукат в задника няма никакъв смисъл, освен да ти доставя физическо удоволствие (поне на единия, докато другият свикне рано или късно). Нужно ли да е ти обяснявам колко е смислено, да чешеш крастата като те сърби - ще направиш по-голяма рана и изход от сърбежа няма да откриеш. Примерът ти е крайно необмислен.
    А колкото до личното ми мнение и това, че го смятам за обективно и всемирно е, че ако точно в този момент, някой ти ДОКАЖе, подчертано, че няма Бог, няма нещо духовно и нещо, което винаги е отричало именно това, да си дръгнеш крастата, сиреч удоволствие (чисто физическо), ти на момента ще станеш психопат.. Замислял ли си се, защо всяка държава в основата си се крепи на църкви, джамии и основно религия? Понеже това е единственото нещо, което РЕАЛно дава смисъл на човешкото съществуване. Ти си психопат и всеки от нас малко или много е, но стяга оковите от чист страх, дали от Бог или от обществените норми, които се крепят на идеята за Бог.
    Всички сте преструвки, дори и аз в определени моменти. Затова ми се струва смешно и лицемерно някоя малка пикла, да се обиди, че приятелят й не я целунал, понеже се посуетил или погнусил, като самата тя не осъзнава каква робиня е на собствената си суета. А за да се обидиш, ти трябва да притежаваш достойнство, а на какво се крепи то е мистерията "драйфус".. никой не го е виждал, но им харесва идеята да имат такова, понеже са израсли в общество, което ги учи, че притежават всичко и просто защото са хора, те трябва да се уважават. А това, че всъщност за да придобиеш и заслужиш нещо, трябва да дадеш нещо, е концепция табу.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си