- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свръшването в устата иии.....
Абе момчета така свършвате и в устата и ако тя иска да ви целуне.......... Я кажете бихте ли се целунали с нея или ?
Незнам аз да ви кажа например не бих но по тази логика и вие като я лижете тя не трябва да ви дава да я целувате и ............ я кажете нещо![]()
Ми има момчета, за които би било проблем, има и такива, за които НЕ е проблем?!
Теб какво те интересува дали minchorna и другите потребители от мъжки пол ще си целунат приятелката или не?
Ако ти не искаш, а явно не искаш - или поговори с момичето, как се чувстваш спрямо това предварително(за да не ти каже, че си кретен после), или не ѝ свършвай в устата!
Ми то по тая логика да вземем да си слагаме и антибактериални ръкавици като се обарваме. :Д
да слуша
което ми напомни,че така ми е много вкусно
да ядем нещо и да се целунем..има някакъв готин вкус, примерно
а след като изчетох темата се сетих за едно стихотворение (няма да посочвам автора, че ще ме анатемосате,че го споменавам в такава тема) -"а вий... вий сте идиоти!"
true that
1.Гнусите се от собствените си течности.
2.Искате свирки, обаче го намирате за унизително, т.е. вие унижавате жената, която ви духа, т.е. вие сте тирани, т.к. я принизявате и я карате да се чувства зле (според вас).
3.Реално, в близките няколко години, докато не си промените мирогледа няма да помиришете жена, камо ли да дойде някоя да ви духа. А пък ако случайно се прецака веднъж, няма да повтори с отношение тип "Измий се и тогава ш'са целувамИ"
(мнението ми е насочено към тези, заклеймяващите свирките като низко нещо, но които въпреки всичко ги искат.)
Не знам какъв ви е проблема да се целувате след френска...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Окей ще се радвам и други да споделят![]()
тая тема е дъвкана толкова пъти...
Welcome to the Jungle...
но той иска да чуе,бе,Илия![]()
maDamn
мда, иска да чуе мненията на силовия пол, демек Любо Чука, Митьо Крика, Любо Лежанката и компания.![]()
Welcome to the Jungle...
И с хипертоничка криза, не вАжи.
Искаш да чуеш мнение на силния пол,което кво искаш да ти каже? Има и такива ,които целуват и такива ,които не го правят , а те според мен не заслужават да ги задоволяват по тоя начин...but that's just me.
maDamn
Има една песен гъмзата-сефте ех тези момичета разсипа ги еи само снимки и усмивки и т.н тцтцтцтцт