- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свръшването в устата иии.....
Хахах реклама съм си правела... думи нямам.
Не знаеш хубава ли съм, ква съм, че да даваш оценка. Още по- малко курва ли съм или не. Ти си ограничен, да смяташ, че момиче било с повече от 3-4 момчета е курва. А и пак казвам като излезеш с някоя на среща няма много как да разбереш колко са я минали.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не съм я ебал Сашка , имам стандарти.Защо ми е да еба болестотворна циганка рофл ?
Знам , знам , че си била дебеличка и още си.Червената рокля , хм ? Тъпичките не може да определяте , на мен един поглед ми е достатъчен да кажа със задоволителна точност.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Смени смешен със забавен и може да си близко.Това , което ти казах , е истината.Курва си и го знаеш , независимо дали си хубава или не.Ама трябва да има и дебели курви като теб , нека има пичове , излъгани да си губят времето с теб , че на мен да ми е по-лесно с моделките : )
Аре дайте ми точн ообяснение кво значи тва за вас? Кво е тва курва??
maDamn
Здравейте!
Първи коментар по любимата ми тема
Та на въпроса..........
"Безотговорна жена, непостоянна и с променливо поведение, жена която не се съобразява с никакви задължения. Проявява се като личност свободна, разкрепостена и лесно достъпна сексуално при преследване от нея на каквато и да била цел."
До тук добре, но..., но..., ако приемем, че секса е инстинкт(а няма и как да бъде друго), то това означава, че не можем да го контролираме, което служи като оправдание в някои случаи.
Една "болна" жена, "секс алкохоличка" курва ли е?
Като се вземе предвид и стремежа на всяка/почти всяка жена за сигурност, какво излиза....
Естествено, че между избора "сопол"-"сопол"-"сопол"-"Чичко Паричко" и аз бих заложил на сигурното
При направен такъв избор тя пак се "продава"(постига някаква своя цел с цената на секс). Но ако остане с него за цял живот това прави ли я курва?
Това що е то "курва", зависи от гледната точка на човек. Понятието, поне за мен е доста размито.
Я сега да видя какво е твоето тълкувание![]()
Не смятам,че аз съм човека,който да дава квалификации. Разтегливо понятие е и явно за различните хора е доста различно, Жалкото е само ,че някои индивиди го ползват за щяло и нещяло. ОК, разбирам,че всеки си има мнение, ама такива силни думи са малко прекалени,щото именно някои от тия лепящи етикети са първи курвопоклонници ...
maDamn
Да лепнеш такъв етикет на някой, който е паднал до това ниво не е ли принизяване?
Още повече, че това е някой си, някъде, които едва ли не се ядосва, че ти/тя (това е просто пример) не си неговата курва?
Говоря като цяло. Не смятам,че е принизяване, а изобразяване на двете крайности.
За мъжа Х ,жената У е курва,докато за мъжът У жената У е най-прекрасното създание. Въпрос на гледна точка. Въпросът е там,че тръгнеш ли да съдиш някоя , за това ,че според теб тя е курва, означава че тая същата те е засегнала по някакъв начин.
maDamn
Или ти не ме разбираш, или аз не мога да пиша, или има повреда в нечии комп
Май не ме разбра,както и да е. Лека ви нощ , ни моа повече да пиша за днес, трябва да си хубавея за утре.
чал.
maDamn
Аз не виждам проблем.
Като правя свирки на приятеля ми и ми свърши в устата, а после ми каже няя те целуна вър се измий, свирки ш види на кукуво лято..... баси и гнусливците дет тряя да сте, за да кажете нещо подобно
Никой не ми се е дърпал, някой дърпа ли се - чисто и просто няма да правим секс повече и толкоз.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Е не се сдържах да не се разпиша в тая тема....много ама много мразя абсолютно безразборното, малоумно и изключително грешно използване на понятието курва......Имате ли представа какво значи това изобщо? Или ако някоя не е девствена или просто не ви харесва вече е курва? КУРВА Е ЖЕНА ПРАВЕЩА СЕКС ЗА П А Р И. Научете го това понятие. Кой, кой ебал не смятам, че има значение в 99% от ежедневните ситуации, но вие си знаете. Спирит, нищо лично ама самочувствието ти е в повече. Мерилин, с всеки следващ пост насочен към него не правиш нищо полезно за имиджа си. Не знам какъв ви е проблема един с друг и грам не ме засяга, просто чисто приятелски ти казвам, че смисъл от този "диалог" няма.
По темата:
Перфектно съвпада с моето мнение.
Последно редактирано от chushkopek : 03-10-2013 на 20:50
Хъмм.... гнусливи хора...
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Това трябва да си ебати бАклука, ако не си целунеш приятелката след това...![]()
i az sam na tova mnenie
Първо ще напиша, после ще чета какво са писали другите. Когато аз й свършвах в устата не съм й позволявал да ме целува, намирах го за неприятно. А когато аз съм я лизал това не й е било проблем, щом ми е казвала, че й се харесва. Всичко е до това кое Ви харесва и кое не. Най-правилно е да бъдете искрени един към друг. Така няма да се налага да правите нещо, което не искате. Също така не се чувствайте длъжни, аз я лизах, тя не ми лапа...
Ами аз вчера правих свирка на приятеля ми той ми се изпразни в устата аз го глътнах и после си ме целуна ти трябва да си некъв нз и аз къв за да не целунеш момичето което харесваш след като ти е направила свирка
Искам темата да бъде изтрита от админите БЛАГОДАРЯ.!