.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 131
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Прави си реклама.Ако беше по-хубавка , можеха да ти пишат кандидати.Ти обаче трябва да си курва на неизвеста степен по моята логика хахаха
    Хахах реклама съм си правела... думи нямам.

Не знаеш хубава ли съм, ква съм, че да даваш оценка. Още по- малко курва ли съм или не. Ти си ограничен, да смяташ, че момиче било с повече от 3-4 момчета е курва. А и пак казвам като излезеш с някоя на среща няма много как да разбереш колко са я минали.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Иска да каже , че не би имал сериозна връзка с курва.Ми и аз да ви кажа , не бих имал.Някакси , когато ми пусне на първата вечер губи шансове да бъде с мен.Говорете квото си искате , обаче момиче на около 20 години , ако е спало с повече от 3-4 , си е курва
    Аре не са праи ве ма наеба оная твоята градската Александра ааа, тя не беше ли курва!?!Ся тука морал ми ръсиш.Аре ...
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от KASAPA Виж мнението
    Аре не са праи ве ма наеба оная твоята градската Александра ааа, тя не беше ли курва!?!Ся тука морал ми ръсиш.Аре ...
    хахахааххаха

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Не съм я ебал Сашка , имам стандарти.Защо ми е да еба болестотворна циганка рофл ?

Знам , знам , че си била дебеличка и още си.Червената рокля , хм ? Тъпичките не може да определяте , на мен един поглед ми е достатъчен да кажа със задоволителна точност.

Не съм я ебал Сашка , имам стандарти.Защо ми е да еба болестотворна циганка рофл ?

Знам , знам , че си била дебеличка и още си.Червената рокля , хм ? Тъпичките не може да определяте , на мен един поглед ми е достатъчен да кажа със задоволителна точност.
    Смешен си, миличък, смешен си.. много. Комплексарче само може да лепва етикети и да обижда на тъпи и дебели... особено казано без основание...

Какво ли се хабя да пиша още в тая тема..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Смени смешен със забавен и може да си близко.Това , което ти казах , е истината.Курва си и го знаеш , независимо дали си хубава или не.Ама трябва да има и дебели курви като теб , нека има пичове , излъгани да си губят времето с теб , че на мен да ми е по-лесно с моделките : )

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Аре дайте ми точн ообяснение кво значи тва за вас? Кво е тва курва??
    maDamn

StorMSmasH
    Guest
    Здравейте!
    Първи коментар по любимата ми тема
    Та на въпроса..........

"Безотговорна жена, непостоянна и с променливо поведение, жена която не се съобразява с никакви задължения. Проявява се като личност свободна, разкрепостена и лесно достъпна сексуално при преследване от нея на каквато и да била цел."

До тук добре, но..., но..., ако приемем, че секса е инстинкт(а няма и как да бъде друго), то това означава, че не можем да го контролираме, което служи като оправдание в някои случаи.
    Една "болна" жена, "секс алкохоличка" курва ли е?

Като се вземе предвид и стремежа на всяка/почти всяка жена за сигурност, какво излиза....
    Естествено, че между избора "сопол"-"сопол"-"сопол"-"Чичко Паричко" и аз бих заложил на сигурното
    При направен такъв избор тя пак се "продава"(постига някаква своя цел с цената на секс). Но ако остане с него за цял живот това прави ли я курва?

Това що е то "курва", зависи от гледната точка на човек. Понятието, поне за мен е доста размито.
    Я сега да видя какво е твоето тълкувание

Град
    Beyond reality
    Не смятам,че аз съм човека,който да дава квалификации. Разтегливо понятие е и явно за различните хора е доста различно, Жалкото е само ,че някои индивиди го ползват за щяло и нещяло. ОК, разбирам,че всеки си има мнение, ама такива силни думи са малко прекалени,щото именно някои от тия лепящи етикети са първи курвопоклонници ...
    maDamn

StorMSmasH
    Guest
    Да лепнеш такъв етикет на някой, който е паднал до това ниво не е ли принизяване?
    Още повече, че това е някой си, някъде, които едва ли не се ядосва, че ти/тя (това е просто пример) не си неговата курва?

Град
    Beyond reality
    Говоря като цяло. Не смятам,че е принизяване, а изобразяване на двете крайности.
    За мъжа Х ,жената У е курва,докато за мъжът У жената У е най-прекрасното създание. Въпрос на гледна точка. Въпросът е там,че тръгнеш ли да съдиш някоя , за това ,че според теб тя е курва, означава че тая същата те е засегнала по някакъв начин.
    maDamn

StorMSmasH
    Guest
    Или ти не ме разбираш, или аз не мога да пиша, или има повреда в нечии комп

Град
    Beyond reality
    Май не ме разбра,както и да е. Лека ви нощ , ни моа повече да пиша за днес, трябва да си хубавея за утре.
    чал.
    maDamn

Аз не виждам проблем.

Като правя свирки на приятеля ми и ми свърши в устата, а после ми каже няя те целуна вър се измий, свирки ш види на кукуво лято..... баси и гнусливците дет тряя да сте, за да кажете нещо подобно

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Никой не ми се е дърпал, някой дърпа ли се - чисто и просто няма да правим секс повече и толкоз.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на chushkopek
    Е не се сдържах да не се разпиша в тая тема....много ама много мразя абсолютно безразборното, малоумно и изключително грешно използване на понятието курва......Имате ли представа какво значи това изобщо? Или ако някоя не е девствена или просто не ви харесва вече е курва? КУРВА Е ЖЕНА ПРАВЕЩА СЕКС ЗА П А Р И. Научете го това понятие. Кой, кой ебал не смятам, че има значение в 99% от ежедневните ситуации, но вие си знаете. Спирит, нищо лично ама самочувствието ти е в повече. Мерилин, с всеки следващ пост насочен към него не правиш нищо полезно за имиджа си. Не знам какъв ви е проблема един с друг и грам не ме засяга, просто чисто приятелски ти казвам, че смисъл от този "диалог" няма.

По темата:
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Май само аз не виждам нищо гнусно в това.

Ако момичето не гълта, или ако момчето е свършило на лицето и, след като я махнете с кърпичка примерно или пък я глътне нищо не пречи да я целунеш. Не става въпрос да си разменяте сперма от уста в уста...

Чудя се като сте толкова гнусливи, как въобще правите секс? Ако правите де, като чета коментарите добивам друга престава.
    Перфектно съвпада с моето мнение.
    Последно редактирано от chushkopek : 03-10-2013 на 20:50

Голям фен Аватара на s40t4
    Хъмм.... гнусливи хора...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Аре дайте ми точн ообяснение кво значи тва за вас? Кво е тва курва??
    Курва - жена, която спи сЪс всички.
    Кучка - жена, която спи сЪс всички, но не и с теб

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Това трябва да си ебати бАклука, ако не си целунеш приятелката след това...

Град
    silistra
    i az sam na tova mnenie

Цитирай Първоначално написано от sapphire5 Виж мнението
    Това трябва да си ебати бАклука, ако не си целунеш приятелката след това...
    hahahaahhahaah

Първо ще напиша, после ще чета какво са писали другите. Когато аз й свършвах в устата не съм й позволявал да ме целува, намирах го за неприятно. А когато аз съм я лизал това не й е било проблем, щом ми е казвала, че й се харесва. Всичко е до това кое Ви харесва и кое не. Най-правилно е да бъдете искрени един към друг. Така няма да се налага да правите нещо, което не искате. Също така не се чувствайте длъжни, аз я лизах, тя не ми лапа...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ами аз вчера правих свирка на приятеля ми той ми се изпразни в устата аз го глътнах и после си ме целуна ти трябва да си некъв нз и аз къв за да не целунеш момичето което харесваш след като ти е направила свирка

Искам темата да бъде изтрита от админите БЛАГОДАРЯ.!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си