.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    lina45
    Guest

Unhappy Не искам да съм смешничката на групата

обичам да разсмивам хората и го правя, но те обръщат всичко срещу мен и ми се подиграват...аз го правя на базик, а те...винаги съм искала да бъда лидер на нашата малка училищна групичка ( защото се делим на групи ) но все ме изместват и ми се подиграват...с тях съм само защото нямат смешник...какво да правя?

Супер фен Аватара на minchorna
    О май фъкин год! Голям диктатор стана и ти.Сядай си на гъза и си учи уроците,че като те гледам не си повече от 12 години!

Мега фен Аватара на xoxi
    Ти си въобразяваш, че ставаш за лидер (wtf?!), а те ти се подиграват на акъла. Какво да правиш? Честно казано не знам. Предполагам с възрастта ще ти мине това желание. Ние се деляхме на групи в 3ти или 4ти клас.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    А няма ли възможност и те да се шегуват, просто ей така?

Внимавай с шегичките. И ако искаш да си лидер, ти трябват и други качества, като например интелект.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на Deni_028
    Лидер?! Да не сте някаква политическа партия или нещо такава. В една група от истински приятели няма лидери и последователи! Всички са си еднакви.

В заглавието пишеш, "Не искам да съм смешничката на групата", а в мнението казваш, че си с тях само защото нямат "смешник". Като не искаш да си такава, си намери други приятели...... Насила ли те карат да вървиш точно в тази компания.

Повече от фен Аватара на antineutral
    Цитирай Първоначално написано от Deni_028 Виж мнението
    Лидер?! Да не сте някаква политическа партия или нещо такава. В една група от истински приятели няма лидери и последователи! Всички са си еднакви.
    Не всички са еднакви, в една група винаги си има някаква вътрешна йерархия Просто за всеки в нея има място. Авторката това място не я устройва -> маха се или прави опит да го промени.

Цитирай Първоначално написано от antineutral Виж мнението
    Не всички са еднакви, в една група винаги си има някаква вътрешна йерархия Просто за всеки в нея има място. Авторката това място не я устройва -> маха се или прави опит да го промени.
    Да, това имах предвид и аз, но нали самата тя си казва, че не може да го промени => остава варианта само да си намери друга група.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си