Здравейте... Първо искам да Ви кажа,че съм нова в сайта и дано да ми помогнете с моя проблем... Така значи момиче съм и искам да ви питам няколко въпроса:
1. От много време търси в нета диетки за отслабване,но така и така не можах да намеря правилната диета и си помислих дали да не се обърна към вас... Ще можете ли да ми помогнете като ми кажете как да отслабна, по какъв начин, каква диета да спазвам, и най-вече такава, която да е ефикасна и добра, а защо не и такава, на която и Вие сте били подложени. Или пък ако не е диета, то можете ли да ми кажете от кои храни да се огранича и кои да ги ям. Или пък някакво примерно меню ако знаете и т.н.
2. Чувала съм,че и от лимоните също са се сваляли килограми, Вие какво ще кажете...
3. С комбинация с правилното хранене,което се надявам да ми споделите, От сърце ще съм Ви благодарна ако ми кажете какви упражнения да правя, на всяко едно упражнения съм готова да се подложа.

Искам също да допълня,че аз навсякъде искам да отслабна. Но имам и друг проблем,че съм си и по-широчка в ханша и в талията и не знам по какъв начин това да го предотвартя и да стана поне малко по-тъничка. Е не чак толкова много широка де , но все пак...
Благодаря Ви предварително за отеленото време :** )