.
Отговор в тема
Страница 32 от 99 ПървиПърви ... 222829303132333435364282 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 2471

Hybrid View

Фен Аватара на Missky
    Град
    Sf
    Преди известно време и аз си бях взела такава кутийка,беше подарък към 2 пакета Либрес,по памет.Обаче много бързо се прецака(разхлаби се) отварянето-затварянето и въпреки,че все още си пазя кутийката,често се отваря.

Няма как да не споделя за тази нощна,хидратираща маска на Клиник http://coquelicotta.com/?p=7712
    Последно редактирано от Missky : 05-02-2013 на 13:56

Много съм доволна! Взех го за 7лв,а този, който е 200ml беше на 7,40лв

и аз обожавам ароматни свещи, пръчки, масла, течности, всичко :Д само че преди си вземах ароматизирани свещи, които бяха доста по-скъпи, а сега си вземам така както ти казах - обикновени чаени по 20 стотинки и масло за 80ст - 1лв , което стига за доста повече свещи и мирише наистина по-силно от готовите ароматни свещи.. тях ги усещам само ако си навра носа в тях като не са запалени :Д
    тея на ив рош и аз съм ги гледала и много съм им се чудила ... на какво мирише?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    и аз обожавам ароматни свещи, пръчки, масла, течности, всичко :Д само че преди си вземах ароматизирани свещи, които бяха доста по-скъпи, а сега си вземам така както ти казах - обикновени чаени по 20 стотинки и масло за 80ст - 1лв , което стига за доста повече свещи и мирише наистина по-силно от готовите ароматни свещи.. тях ги усещам само ако си навра носа в тях като не са запалени :Д

Ооо, искам и аз такова масло. От къде се купува?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на dami666
    Майка ми каза,че било миришело на ароматизатор за кола На мен ми мирише евтино, спрейчетата за тяло на Ейвън по-добре докарват плодовите миризми.
    Believe in yourself.

магазините за един лев :Д тук имам няколко, в които се продава и си ги обикалям редовно имамммм череша, ягода, сандалово дърво, две ванилии, праскова, лавандула, чаено дърво .. сега мисля да си купя онея пръчици, които са потопени в течност и мирише от тях постоянно
    там не знам такъв тип магазини, че да ви предложа..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на strawberry88
    магазините за един лев :Д тук имам няколко, в които се продава и си ги обикалям редовно имамммм череша, ягода, сандалово дърво, две ванилии, праскова, лавандула, чаено дърво .. сега мисля да си купя онея пръчици, които са потопени в течност и мирише от тях постоянно
    И аз съм виждала в магазините за един лев, в Кауфланд май, в Джъмбо, дори в обикновени хранителни магазини.

Мерсии, ще поогледам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив

Фен Аватара на Missky
    Град
    Sf
    кутия с козметика на Glossybox https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

- хума, изглежда точно така. МНОГО съм доволна. Няма нищо, ама НИЩО общо с долнопробната хума на прах на Клеопатра! Онази дали има хума в нея изобщо.. Истинската хума не е на прах, а на бучки, сама съм си събирала преди от Рупите. Тази я купих за 1.00лв половин килограм. Еми, като ми стегне на лицето не започва да се ръси като брашно, като тази на Клеопатра. Купувайте. Марката е Еко Био.

- репелент против комари

Взех си и едно сапунче с лайка и един сух шампоан за котката на намаление. Толкова хубаво мирише - на трева и лимони, че ми идва и аз да си сложа :ДД А козината му е като на току що изкъпан и мирише божествено. Благородно му завиждам

Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    - хума, изглежда точно така. МНОГО съм доволна. Няма нищо, ама НИЩО общо с долнопробната хума на прах на Клеопатра! Онази дали има хума в нея изобщо.. Истинската хума не е на прах, а на бучки, сама съм си събирала преди от Рупите. Тази я купих за 1.00лв половин килограм. Еми, като ми стегне на лицето не започва да се ръси като брашно, като тази на Клеопатра. Купувайте. Марката е Еко Био.

- репелент против комари

Взех си и едно сапунче с лайка и един сух шампоан за котката на намаление. Толкова хубаво мирише - на трева и лимони, че ми идва и аз да си сложа :ДД А козината му е като на току що изкъпан и мирише божествено. Благородно му завиждам
    интересувам се от всичко. :Д освен от комарника може би .. мен не ме хапят :Д
    тая хума откъде си я взе? магазин, сайт?
    а това за котето с каква цел е сух шампоан? Да не ставаме в рани като се опитаме да го къпем? хубав ли е? Марка? Моят е винаги много мръсен колкото и да го къпем
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ето такова нещо представлява, на Фрискис, само малко е по-различна опаковката - котенцето е по-нагоре и по-малко, утре ще ти го снимам ако искаш. Моя го взех от ДМ намален от 3.00 на 1.00 защото срока му е до края на май месец, но аз ще го опукам дотогава, а и аз попитах там и ми казаха, че след края на май месец има още 2-3 месеца гратисен период. На етикета пише сух шампоан, но всъщност е течност, но е на принципа на сухия шампоан. Не успях да му го сложа като хората на моя котарак, че много мърдаше и не успях да видя дали е мръсна кърпата, но предполагам, че е била, защото днес котьо беше на разходка. Значи, слагаш го това на една кърпа и започваш да триеш Моя започна да се дразни около задника и опашката, но докато триех лапите и гърба му беше приятно. И мирише божествено после козината, само го мириша D Аз питах дали го няма на редовната цена, жената каза, че го няма, явно това са последни бройки. Friskies е марката, иди и питай в магазините за животни за сух шампоан, но течен D Името му е сух шампоан, но е течност, не си обяснявам защо. Това е за ежедневна употреба, и затова е много удобно, защото котката се мърси всеки ден, а не можеш всеки ден да я къпеш. Все пак е хубаво и да се къпе, разбира се ;д На етикета на БГ пише сух шампоан, а на бутилката отпред пише lotion. И е с неутрално ПХ. Абе купи си го ако го намериш, най-малкото, че ще ти мирише котката на хубаво

ЕДИТ: Ще ти кажа и за хумата, но дай първо да ти разкажа за шампоана
    Последно редактирано от Тамии ..^^ : 05-03-2013 на 22:51

Ами сух шампоан е, защото няма нужда от вода най-вероятно. Много ти благодаря! Моят излиза навън и е вечно мръсен .. не го знам къде хойка, но е палачор като всеки мъж. :Д И много мрази да го къпем, къпем го двама човека и после сме в рани, защото той не обича водата и е голям и силен
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

И моя така, но към баба ми има някаква странна форма на респект и уважение и като тя го държи не мърда Иначе виж в ДМ на щанда с храни за котки и кучета днес забелязах мокри кърпи за котки пак на принципа на то'я шампоан. А хумата си я взех от магазин ,,Мира'' , който се съмнявам да го има някъде другаде Като снимам шампоана утрe ще ти снимам и опаковката. Половин килограм за 1.00лв, даже беше 0.93 някъде. И си е точно хума, сложих си на лицето и го чувствам много по-чисто, и се стегна хумата, въобще много съм доволна. А сапуна, ако се интересуваш от него, е за 0.30ст

хахахахаха точно и моят има респект от нея хахахахах само че тя никога няма да тръгне да къпе котка :Д не стига, че спря да казва да го махнем и започна да го храни повече от нас Докато другата ми котка буквално не помня да сме я къпали, а винаги е перфектно чиста. Иначе и тя излиза, просто е дама.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Фен Аватара на Missky
    Град
    Sf
    ОМГ.Гледам снимки на котешкият шампоан и преди да прочета поста на Тами,помислих,че го е купила за себе си.Хахаха!

От мен една розова,очна линия на Ърбан Дикей http://coquelicotta.com/?p=7743

Сенки на Диор от лятната колекция,които са мега красиви в синьо-зелената гама (това е цветът за лято 2013,момичета) https://www.facebook.com/pages/Coque...2325291?ref=hl

^ Все още не съм толкова полудяла.
    Джули, а на твоя пада ли му козината много? Тая година е направо ужас моя, толкова много не е падала никога. Може би защото рязко се затопли и се опитва да си я смени по-бързо, знам ли Преди 1 час го бях натиснала с гребена му и му изкарах една купа косми

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София

Онзи лосион на Амрита, който преди няколко седмици целият форум си го купи () има ли някакъв ефект?
    иначе шампоан на Гарние: http://www.starstore.ru/images/garni...56.jpg_big.jpg

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от PureSoul Виж мнението
    Онзи лосион на Амрита, който преди няколко седмици целият форум си го купи () има ли някакъв ефект?
    иначе шампоан на Гарние: http://www.starstore.ru/images/garni...56.jpg_big.jpg
    ако става дума за коректора
    при мен нямаше никакъв ефект

Супер фен Аватара на fizzyg

цвят 08 Teddy

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Охо, все пак си го купи. Как е, доволна ли си ?!

За мен това е една от най-сполучливите ми покупки.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си