- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol. 3
^ И маските и кърпичките също. Ама цената на всички не надвишава 10 лева...
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Подаръци от РОЗА ИМПЕКС от една тяхна игра - възстановяващ шампоан Herbal Time с екстракт от българска роза и универсален крем за лице и тяло с манго и папая.
О не , много жалко за очната линия на Есенс че я спират , и аз много я харесвах. Добре че имам още 3 цвята за доизхабяване.
А за притибокс и аз четох , от тази кутия зависеше дали ще поръчам следващата. Е не , ужас , срам направо. За тези мостри на евтинеещи марки бих дала най-много 10лв. Приключи се с моя мерак към тях.
Това вместо запис , че нямам сега нищо скоро купено![]()
Искам да попитам тези, които си поръчват тези кутии Pretty box откъде ги поръчват и колко струват?
От страницата им във фейсбук , струват 25 лв , но изобщо не си оправдават парите.
Meрси![]()
- номер 602
Последно редактирано от Schtefito : 05-17-2013 на 09:40
Скраб за лице на Neutrogena.Хареса ми http://coquelicotta.com/?p=8368
Матираща финиш пудра за Т зоната и въобще при по-мазнееща кожа http://coquelicotta.com/?p=8335
И аз да се запиша с арганова маска на Фармавита.Косата става адски мека и лъскава.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ех,а от моята очна линия на Есенс ми е останало не повече от 1/3та
Никъде не ги намирам вече,дори в плевенското Лили нямаше изостанали...
Ще си купя на Лореал или Мейбълин,някъде из блоговете четох хубави неща за тях.
Иначе най-скорошните покупки са ми отново зеления лакочистител на Лили и имитацията на Черната орхидея от Рефан <3
Влюбена съм в този парфюм.
А продавачката ми каза:сигурна ли си,той е много тежък?
Ама естествено,че съм сигурна,бих инвестирала и в оригинала.
Лосион за тяло Ванилия на Бетина Барти, Червило на МАК, ББ крем, който да смесвам с фон дьо тена за допълнителен цвят, парфюм Булгари.
От години не съм ползвала козметиката на Avon...Майка ми,снощи донесе интимния им гел,и крем които го водят за цялото тяло...Още не съм ги пробвала..![]()