.
Отговор в тема
Страница 89 от 99 ПървиПърви ... 3979858687888990919293 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 201 до 2 225 от общо 2471
    Цитирай Първоначално написано от musicxprisoner Виж мнението
    И двата продукта ми харесват.
    Спиралата придава обем и дължина, а пудрата изглежда много естествено (не стои брашняно и т.н.) и наистина матира.

По темата : http://2.bp.blogspot.com/-XzTZjvue9g...k/s1600/p7.jpg
    Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Изненадана съм го чуя, но се радвам, че го прочетох все пак, да подчертая прочетох Ами най-вече маската за коса, ама като цяло всичко. Тия магазини из цяла България ли ги има? Да не прозвуча като малоумник, ама доста време не съм била в Бг и не знам какви магазини има в момента и тн, та ще ми пращат колет и аз да си изредя какво искам и в кой магазин го има и бля бля
    Ами аз си ги купувам от Елитис, който съществува само във Варна, Шумен и май и Добрич.. :Д иначе в Лили със сигурност ги няма, в ДМ може и да ги има, но по-скоро не, но не съм ходила скоро, за да съм сигурна. Има специални магазини за розова козметика, тези са на Българска роза Карлово. Те са главно за чужденци, защото българи никога няма да се сетят да търсят нещо с розички освен сега примерно мен като знам кое ми харесва - аз не го купувам, за да ми мирише на розички а защото знам колко са качествени .. има и много качествени неща, има и много големи боклуци. На касата в Елитис усещам странни погледи когато съм с маската и крема за ръце.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Ами аз си ги купувам от Елитис, който съществува само във Варна, Шумен и май и Добрич.. :Д иначе в Лили със сигурност ги няма, в ДМ може и да ги има, но по-скоро не, но не съм ходила скоро, за да съм сигурна. Има специални магазини за розова козметика, тези са на Българска роза Карлово. Те са главно за чужденци, защото българи никога няма да се сетят да търсят нещо с розички освен сега примерно мен като знам кое ми харесва - аз не го купувам, за да ми мирише на розички а защото знам колко са качествени .. има и много качествени неща, има и много големи боклуци. На касата в Елитис усещам странни погледи когато съм с маската и крема за ръце.
    Лелеее... колко странно Същата история с мен и приятеля ми като бяхме на почивка, колко странно, че искаме да си направим портрет Такам значи щом са на Българска роза Карлово, следователно ги продават и в Карлово, ако ги има значиии супер

Ще ги има и на други места, не е задължително да пращаш хората до Карлово. Иначе ако им е по път, няма как да няма там магазин. От серията на маската за коса, каквото и да си вземеш, ще си доволна. Много са ми хвалили специално крема за крака. Аз обмислям да си взема измиващия гел за лице.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    И Пловдив!!

Град
    Луната
    Супер е Пловдив. Одеве видях в Български магазин душ гел от серията с Йогурта и като видях състава имаше сулфати. По принцип си имат или просто аз съм погледнала някакъв друг продукт?

Супер фен Аватара на girl91
    Магазини Елитис има и в Стара Загора, а в сайта им пише, че имат също и в София.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ^ там пък къде са отоворили??

Супер е Пловдив. Одеве видях в Български магазин душ гел от серията с Йогурта и като видях състава имаше сулфати. По принцип си имат или просто аз съм погледнала някакъв друг продукт?
    Тая серия ли?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Луната
    Не съм на 100% сигурна как изглеждаше опаковката, пак трябва да видя опаковката. Имаше доста и различни и всичките с рози на опаковките Същност колко серии с Йогурт има на български марки, че може и да ги бъркам?

А за розовата вода на Икаров какво мислите?
    По темата:
    http://niemieckachemia.pl/pol_pl_Bal...0ml-2746_1.jpg Още не съм го пробвала,но мирише направо страхотно.
    http://myhappypond.com/wp-content/up...nosestrips.jpg
    http://www.aroma.bg/uploads/catalog/..._380_640_t.png

Не съм на 100% сигурна как изглеждаше опаковката, пак трябва да видя опаковката. Имаше доста и различни и всичките с рози на опаковките Същност колко серии с Йогурт има на български марки, че може и да ги бъркам?
    на първо време се сещам за 3
    На Икаров съм чувала, че са доволни от нея, но не мога да си изкривя душата да не ти кажа, че съставът и също не е само и единствено розова вода. Иначе съм пробвала розовата му вода с масло от жожоба и съм много много доволна. Вероятно и чистата вода ще е хубава.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Луната
    на първо време се сещам за 3
    На Икаров съм чувала, че са доволни от нея, но не мога да си изкривя душата да не ти кажа, че съставът и също не е само и единствено розова вода. Иначе съм пробвала розовата му вода с масло от жожоба и съм много много доволна. Вероятно и чистата вода ще е хубава.
    Аааа Икаров по-добре не Много са му скъпи продуктите за качеството и количеството си...

не съм я пробвала, само казвам, че съм чувала, че има доволни. От друга страна, има доволни и от термозащитния спрей на Сайъс, както и от фон-дьо-тените на Импала.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на rositzza

Град
    Луната
    не съм я пробвала, само казвам, че съм чувала, че има доволни. От друга страна, има доволни и от термозащитния спрей на Сайъс, както и от фон-дьо-тените на Импала.
    Да, и това го има. Не че например фон дьо тена на Импала няма да ми пасне, да ми стои добре и тн. или каквото и да било друго нещо, просто за мен е много важно какво слагам на кожата си, косата си, в корема си и тн. Ама определено ме заинтригува с тия продукти с розата още повече, че нали не миришат силно, пък аз не обичам да мириша на 100 хиляди неща....

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    ^ там пък къде са отоворили??
    За Стара Загора или за София питаш? Магазинът в Стара Загора се намира на центъра, срещу общината.

Вземи си тогава само от точно тая серия бялата Роза и Йогурт на Българска роза Карлово, защото само те нямат изкуствени ароматизатори. Днес се загледах и ги видях в доста малки магазинчета из града, така че трябва да намерят твоите хора.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Луната
    Предполагам ще ги намерят каквото и да им коства, нали това все пак съм аз Въпроса е колко ще ги чакам да пристигнат

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на psych0
    http://2.bp.blogspot.com/-CQo0vc8u8F...4/s1600/29.JPG
    бб крем на Mixa. Доволна съм.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

^Love this shit. Само че моят е golden beige. Нещото, което най-много мразя, е лицето ми да розовее.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от rositzza Виж мнението
    Червеникъв цвят ли има, или по-скоро като бордо?

Фен Аватара на Missky
    Град
    Sf
    Не съм влизала от сто години в темата.
    Последни Сефора покупки в снимка - http://coquelicotta.com/?p=11410

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си