- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol. 3
Много лесно! Обичам първо с едно тампонче да почистя всичко, после с още едно когато вече изглежда напълно премахнат грима да мина пак, за да е абсолютно чисто и тогава пада още, което преди никога не се е случвало с други неща.. за такъв ефект е трябвало да изхабя 5 тампончета и половината опаковка продукт :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ама и спиралата ли маха:Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Даааааааа! Бързо в Елитис или Лили да си я купуваш! :Д нищо друго не ми премахва спиралата така , после наистина няма нищичко по мен
п.с. Имай предвид, че аз не съм ползвала тази на Биодерма, за да сравня.![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-21-2013 на 12:58
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Биодермата е малко злато:Д
е добре кое да си взема онова зеленото на Гарниер или това на Микса?:Д знам,че са различни![]()
И аз го имам на микса.. по-добре него, щото е за цяло лице и наистина маха всичко, а гарниера е само за очи.
Аз ги имам и двете, но честно казано това на Гарние го ползвам само за корекция като прецакам нещо като се гримирам или за сваляне на много тежък грим, което се случва рядко - иначе наистина е страхотен продукт и много икономичен. За цялото лице не че не си струва да го хабиш, ами въобще и не действа. Не премахва фдт.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
аз грима си го махам с гелчето на Ла рош, търся си нещо за очите, само спирала слагам.
Имам на Жая двуфазния,ама свършва. Има ли много търкане с Микса? или Гарниер да си взема:Д
Амииииииии.... и двете са хубави.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Миксата май се води някакъв медицински клас,а?:Д
Предполагам,че съставките са по-хубави.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Мога да ти напиша състава и на двете![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Много ми харесва мицеларната вода на Mixa. Сравнително лесно сваля всякакъв грим и ухае толкова приятно на виолетки. Не са точно медицински клас, защото тук са може би една от най-евтините дрогерийни марки. Двойно по-евтини са от Garnier и Nivea, например. Според мен тяхната мицеларна вода е по-добра от тази на Bioderma.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Mixa са марка на L'Oreal, както и Garnier. Тук не са от най-евтините неща, нито от скъпите, но са по-скъпи и от Гарние, и от Нивеа. Примерно ББ крема е около 13 лв, докато на Нивеа май е 7-8 , а на Гарние 10тина .. не съм много сигурнано пък ми харесват. А аз никога не се ловя по реклами с "медицинска козметика" и "тествано върху 118 жени"
мацката, която ми я препоръча, каза, че водата на Mixa и харесва повече от водата на L'Oreal, което се води по-скъпа линия на същата компания - поне аз така си ги обяснявам. CC кремчето ужасно ми харесва, лятото кожата ми беше отвратителна от мръсотията на работа и се беше зачервила на места, това ги премахна.
Извод - марш в магазина да я купуваш!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Прочетох в едни менния за мицеларната вода на Mixa в бг мама, че оставя лек мазен слой по кожата. При вас има ли го това?
Нищо подобно. Вероятно ако кожата ти е мазна, ще оставя.. и аз ги четох тея мнения. Оставят ми подобен филм двуфазните продукти с розова вода и някакво масло, но с моята суха кожа не е нещо лошо.Но Mixa определено не.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
При мен такъв мазен слой оставят двуфазни дегримьори. Мисля да я пробвам тази мицеларна вода на Mixa. Дано при мен не оставя следи след почистване.
Не. При мен даже леко изсушава. Двуфазните наистина оставят мазен слой, но аз така или иначе после си измивам лицето и това не би ме спряло. Но мицеларните води по принцип не оставят кожата мазна.
Много съм доволна! По-добре си чувствам кожата след употребата и, отколкото с Биодерма. около 8 лв беше
Много е хубав, ама тая миризма направо ме задушава.
![]()
Настана БУМ на мицеларната вода на Микса във форума![]()
Поръчала съм на мама да ми го прати от България този прословут крем!
От аптека ли да я търся тая вода или я има и в Лили, Елитис и т.н.?
От дрогериите.
Ох на мен много ароматен ми идва:д, ама е уникален наистина.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more