.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо

Въпрос за Фейсбук

Здравейте, едва ли тук е мястото но не знам къде да пиша. Имам проблем. В профила ми показва че имам 75 харесани страници, а като си преброя страниците, които съм харесала, се оказва, че броят им е не повече от 37. Как да видя, предполагаемите харесани от мен страници? Преди време имах 200 харесвания, но реших да ги поизчистя малко и те останаха 60. Дали това може да има нещо общо? Искам брояча на харесванията ми да показва точният брой страници. Как да го направя? Благодаря предварително.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Otvorih temata ti s nadejda da ti pomogna, no ne moga da namerq otgovor shte pomislq i shte ti kaja

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Даваш на профила си -> информация редактиране -> отгоре до името ти пише информация, цъкаш, излиза ти падащо меню, избираш харесвания коя година какво си харесвала -> гледаш и разчистваш..

Аз така един ден много се чудих къде са тези неща, половин час съм ровила..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Наоколо
    Това съм го пробвала- не се получава. Нищо не излиза. Показват ми се 4 филма, които съм харесала, а брояча отброява 33, и като цъкна да ги видя - "няма страници за показване"
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Бе то и на мене ми излизат 120 харесвания, ама пък не ми ги показва толкова, а сравнително по-малко..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на tori
    Да не би страниците да са изтрити?

Град
    Наоколо
    ами и това може да е, но просто не мога да видя кои страници съм харесала, за да разбера дали са изтрити.
    Дж.Селинджър

Голям фен Аватара на s40t4
    Никой от вас ли не предположи,че е бъг? Аз имам еди си колко приятели днес,а на другия ден имам с плюс/минус два,три.. всеки ден е нещо подобно. Некъв бъг.. друго е да му свикнеш..

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си