- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По отпуснати или по стегнати боксерки
Така , здравейте , от доста време имам разширени вени на топките , въпроса ми е в това какви боксерки е по-добре да бъдат носени , баща ми ми е казвал да нося по-стегнати боксерки .Също така ми стана много интересно защо на всички рекламни панета за мъжко белю пениса не е надолу ,както е обиконовено , ами е нагоре ?
Аз съм носил по-свободни боксерки, но така винаги пишката ми се мята насам натам и е кофти, по-добре да са стегнати да стои на едно мястодори със слипове ми е по-удобно, а лятото без бельо мноо ясно
Ако питаш мен ;д си купи марково бельо ;д пък никой няма да гледа стегнато ли е или не е ;д
А има ли някакво значение притиска ли по някакъв начин
ти да нямаш хубот в гащите.. има размери и не няма бъди спокоен няма нищо да му стане
Според мен по-добре маааалко по-големи защото ако ти натискат тестисите може като пораснеш да не можеш да имаш деца. ;/
На мен пък не може да ми стои на долуМного странно ми е. А и като е нагоре е по-лесно в бонър ситуации. Иначе и аз имам разширена вена, но много стегнатите боксерки може да ти прецакат топките от горещината. Аз си нося нормални пък дано нищо лошо да не става.
Хрумна ми от там че чета разнни неща по тая тема. А и що си мислиш че не е хубаво да те ритат по топките? Щото ще те заболи ли?
тесни. Супер неудобно ми е да ми се вее оная работа в крачолите на панталона ;д .
Плюс това малоумният ви дебат отдавна е решен - ако не си купувате гащите от пазара, а от някой що-годе приличен магазин за дрехи, дори да са тесни боксерките, кройката е такава, че няма да ви притиска.
xD и на мен ми е неприятно да ми се мята обаче със слипове......удобни са ама оная ми работа кат се надърви и са ми малки и е още по-гадно..за това предпочитам поне малко по-големи xD