Здравейте съфорумници. ;д Имам няколко въпроса относно пушенето на трева.
1. Какво се случва физически и психически при изпушването на трева?
- Тялото ти се забавя, изпитваш трудност да правиш дори и най - прости движения като да отидеш и да си наточиш вода, което е много лошо, защото гърлото ти пресъхва супер много.
- С мозъка става страшно. Въображението ти се увелича супер много, виждаш неща, които преди не си могъл и общо взето може да си втълпиш каквото си пожелаеш. Много е лабилно съзнанието. << Към това ще добавя, ако все пак си решил да се напушваш да не го правиш с лоша компания, която ще си прави лоши шеги с теб. Има "трап капани" както някои от моите приятели ги намират и ако тревата е добра може да се стигне до истински халюцинации. Та, ако това стане по добре да си в филм с някоя мацка/пич от колкото да си мислиш, че някой убиец те гони, ако ме разбираш..
2. Вреди ли, ако се опита само веднъж или два пъти?
Тревата се използва като медицинско средство, тъй че това доказва, че не вреди. По скоро успокоява съзнанието, ако знаеш как да си вкараш якия филм. И все пак не е хубаво да пушиш много тъй като съм виждала случай, в които хората спират да различават реалността с тези фантазии. Не случайно не е законно, а в други случай както казах по горе може да се изпише от Доктор.
3. Може ли някой друг (например родителите) да разбере, че си пушил трева и как?
Може да се разбере. Има най - различни знаци, които тялото ти издава, когато си напушен(не във всички случай) - Зачервените очи са най - често срещаните, това да не можеш да се концентрираш, когато човека срещу теб ти говори нещо(все едно си в друга галактика) и т.н. Може би въпросите ми са малко глупави, но т.к. съм на 16 и ми е интересно бих искал да получа верни и полезни отговори. Благодаря предварително.