- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на колко години е нормално да се прави секс
Мисля че някои момчета които в момента водят запалена война тук се познават лично и определено са непирятели.Ами какво да кажа факт е че секса в днешно време е прекалено достъпно но да не се лъжем и 500 годсини назад и още още по-назад ще го е имара тази разват и прочие но по-прикрито ще е ставало по очевидни причини.А и тогава смисъл правили са го някои пък само с любимите си хора смисъл с чувства така се случвало и да.или пък родителите дават дъщерия си на някой договорен брак и тя трябва да е девствена за да не опозори семейството си чувала съм че още от деца са ги сгодявали не знам къде беше.Абе съвсемеразлични времена тогава са били но ако кажем че разват е нямало ще се лъжем имало е и има доста примери за това но днес се счита за готино всеки се хвали да не остане по назад имат някой хора това са постижение.Иначе прави са хората като казват че когато човек е готов тогава да го прави.Няма да е зле да е запознат поне с най-основните неща за да не пита глупави въпроси които вече са питани.А като възрас ткъдето аз мисл я че човек дору горе е подгвен 16 нагоре.Абе най-важното е да го почувстваш отвътре да не е някакво объркване или моментен приливав някакъв .
Много е лошо да пишеш така, както говориш.
Welcome to the Jungle...
DarkTemplar предполагам за мен се отнася.Не не говоря така не точно така.Смисъл има мбукви които не мога да казвам ако това оказва влияние....Пиша бързо и не проверявам дали не съм сбъркала някъде понякога натискам клариш двойно или препускщам.Честно казано писна ми все някъде да се шегувате или направо подигравате и спамите без човек нищо да ви е казал.Добре грешки имам но и мисленето ми ще кажете сигурно че е тъпо както и пишането ми защото за това нищо не коментирахте а правопиша ми.Разбира се колкото и грешки да съм допуснала от бързина.Да благодаря за съжалинието понякога сама се ччувам как не мога да казвам някои думи заеквам и обърквам произношението благодаря ти.
Много ти е хаотичен изказа моме, изписваш цели фермани без никаква логическа връзка между изреченията, никакви абзаци, които да откроят новите идеи/аргументи, липса на пунктуация, въобще мъка отвсякъде. Не го казвам с лошо, но е цяло мъчение да те чете човек и адски трудно ти се разбира. Постарай се да изгладиш поне половината от тези неща, много са важни и тепърва ще ти трябват.
Моля.
Welcome to the Jungle...
**ewa** не го право само,защото "готините" в класа ти го правят.Когато си готова и си намерила правилният човек го направи.Не се притеснявай за годините това не е от значение може да узрееш на 16 или на 26.![]()
Чета ви коментарите и ми става смешно. Аз съм почти на 15 ,а дори не съм се целувала с език още хах ! За къде бързате всички на 13,14 и 15 да се правите на много големи
. Не бързайте! Глупаво е просто ! До вчера майките ви са ви бърсали ,с извинение, задниците в тоалетната пък сега да правим секс о.О Още дори неможете да си сготвите сами и се страхувате като ви дойде цикълът! Каква България само!!
не го прави само и само за да го задържиш. Ако найстина те обича ще те поизчака.
Направи го когато си сигурна, че го искаш!Няма определена възраст, когато си готов се случва.
![]()