.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Hybrid View

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Възрастта винаги е подходяща, стига ти САМАТА да си сигурна в това и да имаш някаква сексуална култура. Като гледам и двете ги нямаш. Моят съвет е да почакаш още годинка-две.

желание имам, но има неща ,с които се съобразявам..и не съм с притенции ,че съм много информирана относно секса,но знам доста неща..и се пак мерси )

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Възрастта винаги е подходяща, стига ти САМАТА да си сигурна в това и да имаш някаква сексуална култура.
    Стга циклихте с тея сексуални култури и образование бе смешни сте. Иначе когато си прецениш, само че повечето такива 15 годишни като тебе се вайкат по цял ден дали са бременни и се блъксат с ескапели, щот приятелят им свършил на корема

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    Стга циклихте с тея сексуални култури и образование бе смешни сте. Иначе когато си прецениш, само че повечето такива 15 годишни като тебе се вайкат по цял ден дали са бременни и се блъксат с ескапели, щот приятелят им свършил на корема
    Смешни са ей такива като тебе.

Сексуалната култура е едно от най-важните неща. Ама няма смисъл да ти обяснявам, господин разбирач.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си