- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- СПЕШНО! Есе на тема Гордея се ,че съм жена
Хора трябва ми спешно есе на тема "Гордея се ,че съм жена"... Моля ви помогнете!
Доста е жалко да търсиш чуждо есе на тая тема. Собствено мнение по въпроса нямаш ли?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами явно нямам -_-
ами доста жалко
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Добре... не ви искам критиките. Ако нямате нещо смислено да напишете по-добре не пишете![]()
Ама няма кой да седне да ти напише есето. След като те мързи сама да го напишеш, виж в интернет. Има най-различни сайтове за това.
Не искам някой да седне и да ми напише есето... Просто искам някаква насока , помощ , идеи. Не ме мързи да го напиша сама,а просто не мога да измисля нищо по тази тема. И вече проверих в доста сайтове нямаше нищо което да мога да използвам.
Ами задай въпросът на себе си и най-лесно ще достигнеш до някаква насока.
Ами да все още нямам мнение по този въпрос ...
Еми значи просто не трябва да го пишеш
Да лесно е да го кажеш ... Ако зависеше от мен нямаше да го пиша![]()
Някой да те е вързал насила?
След като нямаш мнение по въпроса, измисли нещо,всеки може да го направи.
пиши че с помоща на цици и дълги крака управляваш пениси и умове.
Потрес!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Жената ражда. Ето ти насока.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Жените сме чувствени и чувствителни, добри и лоши, инстинктивни и смели. Жените раждаме - даваме живот на част от нас, даваме на света един човек, който ще се бори, който ще живее, който ще бъде велик човек. Жените - правим всичко възможно, за да са добре хората до нас. Грижим се, обичаме, вярваме, плачем, страдаме.
И не мислиш ли, че е глупаво да нямаш мнение точно по този въпрос. Разбирам да е нещо друго, по което да не можеш, ама да си жена и да не се гордееш с това? Ужас.
Послепис: Може да вмъкнеш и това, че жените още от дълбока древност се борим, за да сме равноправни с мъжете. Успели сме да се докажем, че няма смисъл от половата дискриминация и можем да се борим, и трудим наравно с мъжете. Вярно, не във всякакъв аспект, но все пак.
Мерси хора написах го най-накрая![]()