Здравейте! Съжалявам за темата, знам, че има такива подобни-четох ги... Няма смисъл да се обяснявам. Проблемът е, че не съм наясно кои упражнения са за мускули, кой за отслабване... От около месец бягам всеки ден-без събота и неделя. Закусвам към 10, обядвам към 14:00 и вечерям в 19:00 часа от няколко месеца, но не мога да се откажа от сладкото и някой вредни храни.. Намалила съм си порциите, ям по 2-3 филии хляб на ден, има и дни изключения, но все още работя по това "ограничаване". Целта ми е да отслабна видимо. Проблемът е, че искам да имам по-слаби крака, ръце, стегнати корем и дупе без мазнини, а не знам какви други упражнения да правя освен бягане и как да си разпределям дните. Много ми е трудно, имам слаба воля, но много искам да постигна целта си. Преди около 5 месеца правих коремни преси за около месец, но после си казах "няма смисъл.." и т.н. Не съм фен на диетите, не съм спазвала, не искам и да спазвам. Моля, помогнете ми! Предложете упражнения за отслабване на ръце, крака, корем, паласки, дупе, от които сте доволни и са ви помогнали да отслабнете. Искам мнения от хора, които са изпробвали упражненията и са видели ефект! Много се надявам в близките няколко дена вече да правя упражнения. Благодаря, предварително!