.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Първо, предлагам темата да бъде заключена - да беше писала в определена за тази цел, няма смисъл всеки отделен потребител да пуска нова тема!
    Второ, диета = хранителен режим. Което ще рече, че за сваляне на мазнини, за качване на мускулна маса и т.н. си има определен хранителен режим, които включва тези и тези храни.
    И както казват хората, 30% тренировка, другото е в храната. Не може да ядеш по 2-3 филии, сладко и не знам си още какво и да очакваш резултат.
    Трето - спираш всички храни в шумолящи опаковки, в кутийки и т.н., абе както се казва всичко, което е нямало майка/или не е поникнало от майката земя.
    Направи си 5 хранения на ден, упражненията през ден, тичането всеки ден без неделя. Упражненията да са по 30-40мин, повече не ти трябват. Тичането може да заместиш с плуване, каране на колело, или в парка с кучето - ти си избери.
    Вода - най-важното нещо на света, минимум 2л вода на ден.
    Ако имаш някакви други въпроси - питай.

tonssy, знам, че диетите са ключа, но ме е страх след това да не кача двойни кг, а и съм чувала, че диета повече от две седмици не се прави. Малко тъпо звучи, но единствената диета по която се зарибих беше лунната, бях я почнала, но се отказах.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Dobbyy Виж мнението
    tonssy, знам, че диетите са ключа, но ме е страх след това да не кача двойни кг, а и съм чувала, че диета повече от две седмици не се прави. Малко тъпо звучи, но единствената диета по която се зарибих беше лунната, бях я почнала, но се отказах.
    Диета се спазва целогодишно,2 седмици може да е почивката ти от диети в годината.Обратната.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си