- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Завиждат ли момичетата с малки цици на тези с големите?
Харесвам си бюста, добре оформен и стегнат. Нямам повод да завиждам на по-надарените от мен момичета. А и както казаха преди мен, важно е да са симетрични спряно фигурата.
Аз на много големи не се кефя. : )
Кефя се, но не завиждам… Не съм жена все пак. Това, че Господ на някои е дал повечко, няма нищо лошо.
Мега тъпо ми е пък да видя някое хубаво момиче, плоско отпред като дъска. Предпочитам големи гърди, пред тия плоските…
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не завиждам. Имам малък бюст, но е стегнат и ми е комфортно така.
Като видях тия от снимките и се сетих за Михаела от vbox. Бля..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И все пак всеки трябва да се радва на това, което има. Както в доста мнения се говори за хармония и баланс така и тук ще ги намеся. Момичетата с малки гърди се комплексират от това... Но не трябва.. не трябва да завиждат, защото станат ли дотолкова определящи за партньора им...просто той може да каже, че ги харесва такива каквито са![]()
maybe that shit
http://www.youtube.com/watch?v=Z_8_POWDyFM
Леле, тези от снимките изглеждат ужасно.И двете крайности не са хубави, според мен.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Това момиче доста усилено търси внимание и известност.
Бива за развеселяване като се гледа от хумористична гледна точка.И....показва средни пръсти само дето не може да ги показва правилно Бара се по циците ама ми се струва,че ако някой си го извади и го тресне пред нея набързо ще свие перките и ще се покрие.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 03-12-2013 на 14:40
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Мега устроумен си, ама така не впечатляваш никого от форума, да ти кажа само.
Тия лафове на някой приятелче ги разправяй.
И аз благородно завиждах, щото мислех че чашка В ми е малка (имам слабо тяло и съм ниска), обаче откак съм на хапчета и станах с чашка С ми е адски некомфортно, чувствах се по-добре с малко по-малки.
Иначе съм съгласна, че не е приятно да видиш някое хубаво момиче с талия, ханш, красиви извивки, но без никакви гърди, губи се женствеността. Огромните млекоцентрали са чак отблъскващи. По-добре малки, все пак да можеш да ги хванеш.![]()
Ей тази мацка от аватара ти е перфектен пример за хубави гърди!![]()