.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Street fitness

Повече от фен Аватара на dem0to
    Град
    Internet

Street fitness

Искам да попитам трябва ли да взимам някакви хранителни добавки ако ходя на лостове?И въобще на каква възраст е добре да се взимат хранителни добавки?

Always remember that you are special and there's always somebody who likes you

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    тея добавки са за напреднали атлети, а един лостаджия колкото и да напредне никога няма да стане напреднал атлет

поне аз така мисля
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Голям фен Аватара на Mladenoff
    е от кога лостаджиите са каквито и да било атлети

само си губите времето с тия лостове...

Повече от фен Аватара на ranieri
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    е от кога лостаджиите са каквито и да било атлети

само си губите времето с тия лостове...
    Кво ще рече губене на време, ако някой просто иска да отиде и да се изпоти и да потренира ,какъв е проблема да ходи на лостове? Кое време си губи?

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от ranieri Виж мнението
    Кво ще рече губене на време, ако някой просто иска да отиде и да се изпоти и да потренира ,какъв е проблема да ходи на лостове? Кое време си губи?
    по същата логика защо не отиде да цепи дърва или да копа в градината ?
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Повече от фен Аватара на ranieri
    Аз не говоря за конкретния случай а за по принцип , че пича мисли ,че който не ходи на зала нищо не прави .А с тези твои примери нищо не каза, празен пост все едно.
    Последно редактирано от ranieri : 03-11-2013 на 23:31

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе
    Зависи от гена ти. Аз съм мезоморф и качвам ужасно лесно и бързо чиста мускулна маса и я качих само с лостове, във фитнеса благодарение само на лостовете си праскам 120 лежанка 3 серии по 6 без да пия никви добавки, химии и квот да е. Да не ти разправям изродите във фитнеса дет ми плюят street fitness-a колко тъпо ме гледат още повече като им кажа, че съм на 17 . А по темата ще кажа, че никакви добавки не ти трябват, 100% диета и 100% тренировка като съчетаваш много добре храните. За азотни буустъри и разни енергетици изчакай 17тата, за протеини и аминокиселини можеш и след средата на 15 да почнеш да ги пиеш

Хранителните добавки не са задължителни, може само със обикновена храна да получиш добри резултати. Протеин, креатин, аминокиселини, сла, можеш да ги взимаш на 14-15 години. За добавките който имат стимуланти е добре да се почака до 16-17 въпреки, че ако се вземат както е посочено няма да ти навредят.

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от jumpers Виж мнението
    Зависи от гена ти. Аз съм мезоморф и качвам ужасно лесно и бързо чиста мускулна маса и я качих само с лостове, във фитнеса благодарение само на лостовете си праскам 120 лежанка 3 серии по 6 без да пия никви добавки, химии и квот да е. Да не ти разправям изродите във фитнеса дет ми плюят street fitness-a колко тъпо ме гледат още повече като им кажа, че съм на 17 . А по темата ще кажа, че никакви добавки не ти трябват, 100% диета и 100% тренировка като съчетаваш много добре храните. За азотни буустъри и разни енергетици изчакай 17тата, за протеини и аминокиселини можеш и след средата на 15 да почнеш да ги пиеш
    не се залъгвай ти си щял да ги качиш тея кила и да си си седял у вас на дивана ...

ама така някой да дойде дето не е виждал щанга през живота си да бута 120 от лег за серии звучи малко нереално, провери цифрите
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Голям фен Аватара на Mladenoff
    80 кг по-реално ми се струват, да не си сънувал, бе ?

Цитирай Първоначално написано от firstdiesel Виж мнението
    по същата логика защо не отиде да цепи дърва или да копа в градината ?
    Селските работници по принцип са доста здрави, особено дървосекачите.

Мега фен
    Propilqvate si jivota i budeshteto s tiq lostove i fitness

Голям фен Аватара на maistorluk
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Propilqvate si jivota i budeshteto s tiq lostove i fitness
    Ей го трола. На всяка манджа мерудия. Забавен си пич, направих плочки направо... -.-
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Толкова са ми смешни да гледам как висят като маймуни по лостовете и ми казват, че или си като тях, или си наркоман.

Мега фен
    da hodqt nqma losho no v ramkite na normalnoto - ne trqbva da se pristrastqvash i da se ostavqsh na taka narechenata maniq da trenirash i da mislish samo za tova - shtoto idva vreme kogato shte si bluskash glavata zashto ne si se razvival umstveno

Не ти препоръчвам По добре не зимаи вобще ще сажеяваш

Голям фен Аватара на notlike
    Хубаво е да тренираш на лостове, помага за силата. Във фитнеса тренираш, за да изваеш тялото, а над учебника тренираш, за да не ти се налага да прилагаш доброзорно наученото във фитнеса и лостовете, защото тогава ще ти се ебава майката. Пример: хамалите.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си