- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не усетих нищо първият път
Здравейте на 20 години и половина съм, преди една седмица правих секс за първи път, но усетих единствено лека болка в началото, нямаше кръв, но и никакво удоволствие, не усещах дори движенията му в мен, втория път беше по същият начин - никакво удоволствие и дори нищо друго. Искам да попитам нормално ли е това? Има ли от какво да се притеснявам? И при другите момичета ли е така първите пъти? Има ли възможност да съм фригидна? И какво означава фригидност? Аз съм чувала, че фригидна жена означава напълно безчувствена, а когато мастурбирам( без пенитрация, само търкане) аз усещам такова.
А когато мастурбираш с пенетрация?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Само с пръсти нищо не усещам.
Когато си възбудена, вкарай пръст и проучи в самото начало дали имаш някакви точки, които да са чувствителни.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Всичко ти е наред. Изчакай още. Приятелят ти опитен ли е?
probvai s nov partnior, ako otnovo ne poluchi6 udovolstvie se oburni kum lekur![]()
Упражнявай се сама.... ако свършваш, когато мастурбираш, значи можеш и да свършваш, когато правиш секс.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Споко мацка и аз бях така в началото и си мислих,че проблема е в мен...всичко е до нагласа...освободи си съзнанието от неприятни мисли и притеснения и си мисли колко ще ти е яко.Човекът с който го правиш също е от значение..поне при мен ..с бившия ми (който ми беше първият) от секс никога не бях изпитала ни най-малко удоволствие...нямаше я страстта и всичко беше някак машинално....докато със сегашния-леле мале (та се оказа,че проблема не е в мен) хихи
![]()
Партньорът е от огромно значение. Но не прибързвай да правиш изводи за него. Ако е имал други контакти преди теб би трябвало да умее да те възбуди и предварително и като техника по време на акта. Това постепенно ще стане.
Твоята задача е да опознаваш тялото си, помагай си и сама, насочвай го и т.н. И в никакъв случай не се притеснявай, в никакъв. Иначе работата е сдухана още в зародиш. Поговорете и ще се наместят нещата.
Иначе и аз и с първия парт и с някои от следващите грам кеф не съм изпитвала. Последното нещо, което трябва да ти идва на ум е, че си фригидна - мани ги тия глупости.
Благодаря ви за подкрепата, момичета!