.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Exclamation Помощ! Наистина е спешно

Здравейте! Скоро ще имам бал и искам да си оправя косата, но трябва да я обезцветя. Не искам да отида на фризьор, защото няма свободни часове до края на месеца, заради този прословут бал. Може ли да ми предложите нещо с което да си обезцветя корените на косата, че са пораснали? Ако може марка и цена.

Нито един фризьор няма свободен час... в средата на март?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Нито един фризьор няма свободен час... в средата на март?
    + ?!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не се учудвайте. Аз ще се подстригвам чак юни.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

По-добре не прави неща на своя глава,защото после ако не ти харесва как е станало ще обвиняваш себе си,а ако отидеш на фризьор-можеш да обвиниш нея/него но това на страна,за най-сигурно върви на фризьор,може да не търсиш само в квартала си ами и на други места по далеч.Еее естествено ако държиш на бала

Ами там е работата, че ние всяка година от 8 до 12 клас имаме пролетен и зимен бал, а сега и покрай този бал на 24 май няма никакво време за мен. Затова ви поисках съвет

Съветвам те да се обезцветиш с професионален ремувър на BES, максимално щади косата без да изгаря изобщо косъма,бута само наслоената боя върху косъма.Най-евтино си го купувам от този сайт:http://zakosata.com/index.php?route=...&product_id=86

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си