.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rabalka
    Да в настроение съм и не само това, но и го правих

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Да в настроение съм и не само това, но и го правих
    Не ме вълнува особено дали вс е лъжа около личността ти, но е адски вредно да демонстрираш развратното си поведение като своя единствена ценност и гордост. Под секрет да ти рекна, че дори за черешката на уменията ти - кавалите, прозира лъжата и не толкова богатият ти опит. Съжалявам ако съм те разочаровала

Цитирай Първоначално написано от Djara Виж мнението
    Не ме вълнува особено дали вс е лъжа около личността ти, но е адски вредно да демонстрираш развратното си поведение като своя единствена ценност и гордост. Под секрет да ти рекна, че дори за черешката на уменията ти - кавалите, прозира лъжата и не толкова богатият ти опит. Съжалявам ако съм те разочаровала
    Оставете детето да се радва и да мисли че върши нещо голямо.То си е за нея.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от Djara Виж мнението
    Ми като не те вълнува какво тогава ми четеш коментарите и даже ги коментираш!А явно ти си с много по-голям опит щом толкоз ги усещаш нещата, но няма проблем за тебе нали?!Айде скрий се!

Съжалявам те просто, не можеш ли да разбереш? Една гордост да имаш в този 14-годишен животец и тя да е недодялана работа, а ти да се вживяваш за спец.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си