- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТ :(
Искам да попитам от това хапче Ескапел днес изпих, защото при полов акт презервативът се скъса и той свърши в мен, изпих го 10 мин след това, но преди 2-3 дена пак го правихме и без предпазни мерки и уж той не свърши (силно се надявам), че нали след употребата на хапчето до 2-3 дена трябва да ми дойде, ако не ми дойде бременна ли съм .... ?
Щом си пила Ескапел, не би трябвало да има някакъв проблем.
Въпреки това, нямаше да е лошо преди да се тъпчеш с тая хормонална бомба, да пресметнеш кога ти е овулацията.
може и да ти дойде може и да не дойде .. на повечето им идва в следващите дни,но това не значи че е задължително... не си бременна,дишай.. и вместо да ми се тъпчиш с боклуци вземи се образовай малко... презерватив не могат да слагат,тръгнали и без него да го правят![]()
И как не знаете дали е свършил или не е? Ох...
Ползвайте презервативи и се научете как да ги слагате правилно.
Може да ти дойде, може да не ти, след това хапче може да очакваш всичко.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Както ти казаха може да ти дойде, може да не ти дойде. Това хапче е хормонална бомба и ти разбърква цилия организъм.
Ако не си била в овулация, защо си пила Ескапел?
Това хапче е хормонална бомба, може да ти се разбърка цикъла.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Дишай.
Иначе може да ти дойде, може и да не дойде - всеки човек си е строго индивидуален, както и организмите на различните хора. Може да ти се размести цикъла, така че не се притеснявай. И прочети за страничните ефекти.
Spokoino. Na men sashto mi se e nalagalo da piq Eskapel i ne mi doide sled 2-3 dena, a sled sedmica. Tova, che zakasnqva nevinagi znachi, che si bremenna.