- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Космат пенис
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Здравейте!Аз съм на 13 години,а Ноември ще направя 14.Случея е следният.Пениса ми е доста космат (така да се изразя).Момчетата от нашият клас се бръснат навсякъде лице,крака,ръце и даже пенис.Моя е доста космат и се чудя трябва ли да го обръсна.Как мислите според вас?Всички от класа ми го правят,не че искам да им подръжавам просто искам да попитам.
Изчакай да станеш на 20, тогава
Schhh! Hear the silence...

Момчетата от твоя клас, на 13 години, си бръснат краката и РЪЦЕТЕ??? Какво по дяволите
Като не те кефи да се гледаш космат долу, епилирай се. Ние ли очакваш да ти кажем какво да правиш с твоите си косми?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Вие имате ли косми някъде изобщо?! .. Чак ЛИЦЕТО си бръснели ..

Крясъци..
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Абе хора вие нормални ли сте? На 13 да нямал косми!? ЛИЦЕТО почнах да си бръсна в 6 клас....
Последно редактирано от AnarchyBoy : 03-17-2013 на 07:24
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не се бръсни.. остани цял живот необръснатбъди различен

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Изчакай докато станеш на 17
Това, че българите се бръснат там не значи, че целият свят го прави и че е нормално, напротив нормалното е да не се бръснат, но българите са с друго мислене-в другите държави едва ли си бръснат краката, ръцете, мишниците ,хуя и си скубят веждите например, но тук тва задължително, инъче си ненормале, нехигиеничен, зле поддържан от всякъде ако не го правиши тази мода се забелязва най-вече при младите хора в България
...и аз съм лапе, но тва ми е мнението

И аз съм на 14 и се бръсна само под мишниците и чат-пат мустака ,че ме дразни..Лятото за пръв път си обръснах патока,'шот беше кат екваториална гора долу , не мога го намеря половин час ,Ъ пък и беше супер некомфортно ,като ходех на плаж и т.н. Иначе лично аз смятам ,че зимата няма никакъв проблем да си ходиш космат - ем ти пазят топло , ем не ти правят проблем с изпотяването ... Изчакай до средата на април ,когато започнеш да носиш и къси дънки ,тогава таман ще бръснеш и краката