Цитирай Първоначално написано от hey.mistery Виж мнението
Значи, като за начало ..според мен трябва да се дтржиш безразлично, като ти пише му давай напълно безразлични отговори, покажи, че не си особено заинтересована. Ако ти каже да излизате ..кажи му " добре, само да видя дали еди кой си е свободен да излезе с нас". Набий му в очите, че нямаш нищо към него и не искаш да имаш. Момчетата не винаги раБират от намеци, така че за деликатни начини не се сещам.
После що изкарвали жените подли, безсърдечни и откровено казано - кучки. Нищо лично, просто не съм съгласна с такива изказвания. Държиш се с хората така, както искаш те да се държат към теб. Ще ти бъде ли приятно някой да се ебава с чувствата ти? Уатевър. Към авторката сега. Първо не си сигурна дали наистина не те иска за дружка, така че не го режи от сега. Излез с него и още някого, говорете си. Виж как ще се държи с теб по време на излизането и след. Общо взето провери го. Ако има нещо към теб и си сигурна, бъди искрена и му кажи истината. Не измисляй глупави оправдания като "Проблема не е в теб, а в мен." или "Не съм готова за връзка." Истината. Обясни му, че не го харесваш и не искаш да има нищо между вас, но високо цениш приятелството му.