Скоро се преместихме със семейството ми в нов град ,тоест тази учебна година.Още от първите дни харесах един съученик и така той ме заговори първи ,после аз и така с времето се влюбих в него ,тоест в начина му на гледане на живота ,в дълбоките му кафеви очи и мекия му глас от който ми се свива стомаха като го чуя и ето ,че минаха няколко месеца...разговаряла съм с него извън училище и така разговор след разговор все повече се хипнотизирах от него.И естествено съучениците ни разбраха ,че между нас има химия и започнаха да се бъзикат ,а той се изчервяваше и се смееше и незнаеше какво да каже също като мен ,а когато го питаха дали ме харесва наистина, отказа да отговори нали обаче другите настояваха той тогава се засмя погледна в земята и каза какви ги говорите и се направи на зает.Не му се ръсърдих не съм и очаквала да признае пред всички ,той самия ми е казвал че не миу харесва да показва пред всички чуствата си.Тези дни разбрах нещо което не съм и подозирала -баща му бил зам.кмет на града,проблема е че съм се нацелила на доста високо....какво да правя?Заслужава ли си ,дали ще обърне внимание на момиче като мен?Как да разбера дали ме харесва?